Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

EU se vědomě dopouští administrativního zla!

To lze definovat tak, že nějaká vlivná skupina lidí, stát nebo prostě někdo, kdo disponuje vhodnými prostředky, začne podnikat z jeho pohledu rychlé a efektivní kroky vedoucí k jím vytčenému cíli. Nyní je na programu kauza Ukrajina, ale není to první případ v historii unie. Jak dlouho tomu budou lidé jen přihlížet?

Lidé, kteří to řídí, neberou v úvahu, že v průběhu jejich administrativního zasahování do věcí kárané strany, země, dochází k neetickým, nezákonným, nemravným situacím. Neberou to v potaz hlavně z důvodu, že oni sami bývají chráněni před důsledky svého rozhodování. V jimi ovládaných zemích se jejich kroky a rozhodnutí ve jménu „lidu“ dotknou drtivé většiny občanů kromě nich.

Jako příklad takového nebezpečného jednání, kdy tito pracovníci ve vrcholové mocenské funkci maskují zlé skutky údajným dobrem, které prý vede k prospěšnému cíli, je situace, kdy prostřednictvím svého vlivu na stát (státy) schvalují účast svých zemí na amorálních a často i vysloveně špatných skutcích. Děje se tak pod heslem: Účel světí prostředky. To má negativní vliv nejen na zemi protivníka, ale zrcadlově i na prosté občany EU.

Začíná to ekonomickými sankcemi, a jelikož původci těchto kroků mají od počátku jediný cíl, kterým je totální porážka protivníka, tak tato etapa v určitém časovém bodě zákonitě přeroste ve vojenský konflikt. Kdo by dobrovolně souhlasil s kapitulací? Jedině snad mnohem slabší země. Příkladem je souhlas prezidenta a vlády ČR s Mnichovskou dohodou.

Chceme snad zmizet z povrchu Evropy? Vypadá to zatím, že asi ano. Občané Česka jsou v poklidu a vůbec neprotestují proti chystané válce. Ekonomická válka již začala a vojenské operace se snadno přenesou z Ukrajiny i k nám. Lidé v Česku vysedávají u svých televizorů a sledují zprávy jako nějaké telenovely, které se jich nijak netýkají. A ti aktivnější debatují na internetových portálech o tom, zda je Putin kladný nebo záporný hrdina. Ani v listopadu 1989 tomu nebylo jinak. Drtivá většina občanů čekala u svých televizorů, až to za ně někdo vybojuje. Tak dali prostor předem připravenému scénáři na přeměnu státu v skrytý protektorát silnějšího souseda. Tehdy jsme měli naději, že se nám bude někdy dařit lépe než za Husáka. Nyní máme jistotu, že se tak v příštích padesáti letech nestane, vše významné z českého průmyslu bylo pohřbeno a stali jsme se pouhou montovnou automobilů, které se navíc vyvážejí do Ruska. Až nastanou sankce této země v zmíněném oboru, tak bude křehká stabilita naší ekonomiky pryč!

Chcete si nechat lacině vymýt mozek? Bez informací se tak snadno stane. Pokud se cítíte na víc, tak pro to budete muset něco udělat. Nestačí pouze sledovat internetové portály placené a ovlivňované ze zámoří, TV a rozhlas v podobné situaci.
 I na tomto portále je většina čtenářů pod vlivem autocenzury, kdy čte pouze vybrané autory. Pokud i v jejich příspěvcích jsou odkazy na zdroje, tak si neověřují, zda jsou odtud čerpané informace interpretovány autorem článku správně.

 

ZDROJ: http://janica9.wordpress.com/2014/08/30/proc-pripomina-mitrofanuv-twitter-hitleruv-bunkr/#more-932386

 

 Reakce na podněty čtenářů:

Vladimír Hrubý

Vrchol prolhaného darebáctví: Prezident republiky ani vláda  nikdy s Mnichovskou dohodou   n e s o u h l a s i l i !!  Prezident na protest rezignoval. Respektování byl výsledkem racionální úvahy. Jak múže někdo takto odporně lhát.

    Obdobný charakter má celý článek, škoda slov.

 

Jsou mezi námi i tací, kteří používají jako argumenty své polopravdy k obhajobě své „víry“, fakty se to nedá pojmenovat. Za mě odpověděli p. Hrubému jiní a na mně nezávislí autoři:

Mnichovská dohoda v podání Wikipedie, aby si ti pohodlnější nemuseli ověřovat má slova

Dne 30. září brzo po půlnoci byla dohoda podepsána, československá vláda mnichovský diktát přijala tentýž den. Její preambule zněla: „Německo, Spojené království, Francie a Itálie, vzhledem k dohodě, které již bylo dosaženo ve věci odstoupení území Sudet Německu, ujednali následující podmínky uvedeného odstoupení a opatření z něj vyplývajících, a touto dohodou se zavazují k učinění opatření nezbytných k jejímu naplnění.“ Dále obsahovala celkem osm odstavců a tři dodatky, ve kterých se stanovilo, že vyklizení bude probíhat od 1. do 10. října, a to ve čtyřech předem určených oblastech, vyznačených v připojené mapě. Pátá oblast a definitivní podoba nových hranic měla být určena mezinárodní komisí složenou ze zástupců signatářů dohody a Československa.[12][13]

Podle § 64 Ústavy Československé republiky z roku 1920 mohl uzavřít mezinárodní smlouvu měnící státní území prezident Československé republiky pouze se souhlasem Národního shromáždění. Mnichovská dohoda byla přijata pouze vládou Československé republiky a prezidentem, nikoliv tedy Národním shromážděním, jak bylo podle Ústavy nutné.

Československu byl výsledek jednání jen oznámen[16] i přes to, že v Mnichově mělo svého zástupce – velvyslance Mastného, který měl tu smutnou povinnost oznámit výsledek jednání vládě. Po abdikaci prezidenta Edvarda Beneše byl zvolen novým prezidentem Emil Hácha.

Autor: Jiří Soudek | sobota 13.9.2014 19:02 | karma článku: 24,59 | přečteno: 1154x
  • Další články autora

Jiří Soudek

Kde jste byli, když čeští politici uvrhli naší zemi do područí Západu?

Proč jen ten Edvard Beneš posílal do protektorátu Čechy a Morava parašutisty k uskutečnění atentátu na říšského protektora? Nebyla ta oběť zbytečná, když po roce 1989 se naši „umělci“, kteří se angažovali v rámci OF v politice, rozhodli zaprodat Česko za prázdná hesla o svobodě? Patrně již byli předem uplaceni agenty ze zámoří k tomu, aby působili na občany tak, že nyní již bude vše dobré.

15.3.2015 v 14:19 | Karma: 35,61 | Přečteno: 1686x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Češi již nemají veřejnoprávní televizi – spíše se jedná o zdroj jednostranné propagandy

Byla jim před 15 lety definitivně ukradena. Správně tedy Zeman dne 7.3.2015 upozornil, že jen lidé s poněkud nižší inteligencí se nechávají masírovat nevěrohodnou televizí. Místo toho, aby se dozvídali zprávy z domova i ze světa, tak jim je tamní komentátoři selektivně sdělují i předžvýkávají, aby správně po „americku“ chápali jejich význam. Co se redaktoři za minulého komunistického režimu naučili, to se jim nyní výborně hodí! Protektoři ze zámoří musí mít z nich radost.

8.3.2015 v 19:15 | Karma: 39,29 | Přečteno: 1800x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Sankce proti Rusům ukazují nízkou úroveň demokracie v zemích NATO

Ačkoliv nejsou země NATO ve válce s Ruskem, tak si právo na zmrazení finančních vkladů ruských občanů a jimi vlastněných firem osobují vlády členských zemí bez souhlasu nezávislých soudů, které jediné jsou oprávněné zkoumat míru případného provinění.

8.3.2015 v 8:45 | Karma: 36,11 | Přečteno: 1234x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Lékaři vidí příčinu konfliktu Západu s Ruskem jinde než politici

Psychiatři obvykle jako „rusofobii“ neoznačují strach, ale nenávist k Rusům. Jestliže je takové přesvědčení nevývratné a nemá oporu v realitě, může jít o blud. Může tomu být tak, pokud ovšem takové přesvědčení není široce společensky sdíleno jako součást ideologie nebo náboženství v komunitě, k níž zkoumaný jedinec náleží. Takové sdílení nevývratného přesvědčení, i když je v rozporu s realitou, se v psychiatrii nepokládá za chorobné.

7.3.2015 v 20:35 | Karma: 34,42 | Přečteno: 1767x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Řecká lež a Češi bez relevantních informací podléhající propagandě

Řecká krize je ve skutečnosti systémovým selháním evropských bank. Bude to již několik let, co politici TOP 09 strašili Řeckem. Součástí jejich bajek na toto téma je stále žijící dezinformace, o Řecích, kteří si žili nad poměry. Dokonce si dovolili požádat o umazání dluhu.

1.3.2015 v 20:48 | Karma: 33,72 | Přečteno: 2304x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Tlaková níže přinese mírné ochlazení. O víkendu bude oblačno, přijdou i bouřky

2. května 2024  6:54

Přímý přenos Silný vítr a nebezpečí vzniku požáru na vybraných místech v Česku hrozí ještě ve čtvrtek, výstrahy...

USA uvalily nové sankce na stovky subjektů. V Rusku, Číně i na Slovensku

2. května 2024  6:49

Spojené státy americké uvalily nové sankce na stovky osob a právnických subjektů. Souvisejí hlavně...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik