Čas politické korektnosti minul! Za Kyjev, za Ukrajinu!

Takový měli program kandidáti ve volbách do Nejvyšší rady Ukrajiny.Je úplně jedno, s jakými výsledky skončily parlamentní volby na západní Ukrajině – na území, které dosud ještě ovládá Západ prostřednictvím kyjevského pučistického režimu. Jsou to volby, jaké dobře známe od nás z doby před listopadem i  po něm. 

O jejich výsledku rozhodla média a ne informovaní voliči. Jediným „volebním programem“ ukrajinských politických stran byla uměle fabrikovaná „nenávist k nepříteli“.

Ilustruje to předvolební plakát jedné z „proevropských“ kyjevských stran, který se inspiroval u úspěšných „hrdlořezů“ z Islámského státu v Sýrii a Iráku (ISIL): „Podřízni svého Moskala.“

Ruský prezident vyzval na Valdajském fóru Západ, aby v souvislosti s pokusem o nastolení nového světového pořádku nezapomněl na dějinná poučení. To, co se nyní děje v Sýrii a na Ukrajině, by totiž podle něj skutečně mohlo přivést svět nejen k dalším lokálním konfliktům, ale nakonec i k nové světové válce. 

Česká média budou nyní nějakou dobu kalkulovat, zda zvítězila proevropská koalice. To vše ve snaze vtlouci veřejnosti do hlavy, že šlo o volby regulérní, demokratické. Je to ale snaha spíše marná. Západní propaganda selhává, lidé už jí přestávají věřit. Vůbec se však nebudou zmiňovat, že se jedná o politiky, kteří mají jediný program a to nenávist ke všemu ruskému na Ukrajině. Nemají tito dnešní politici z Ukrajiny v úmyslu se s ruskou menšinou dohodnout, ale ji zničit.

Více viz zdroj: http://www.novarepublika.cz/2014/10/ceska-media-nezajima-zasadni-projev.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Soudek | středa 29.10.2014 7:52 | karma článku: 32,02 | přečteno: 1172x