Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ty počty jsou dost jednoduché. V perspektivě nejbližších několika desítek let budou USA a Evropa potrebovat ropu, plyn a jiné suroviny, které jsou na Sibiři. Koupit je nemohou, protože už teď jsou zadluženi až pánbů brání a zájem má též bohatá Čína, která je solventní. Takže jediná možnost je porazit Rusko vojensky a nastolit tam loutkovou vládu. Prvním krokem ovšem je ořezat Rusko od spojenců. Takže se zařízne Srbsko Kosovem, Lybie, Sýrie, teď Ukrajina. Až Rusko zůstane osamocené tak se prostřednictvím "neziskovek" a rozdmýcháním nacionalistických vášní v jednotlivých národech a republikách uvnitř Ruska Rusko vnitřně rozloží. To je dobrý plán a zřejmě se nakonec zadaří, jenom je potřeba aby Rusko mělo slabého vůdce a proto musí být Putin zlikvidován. Nakonec zatím je čas, Putin má přes šedesát a nikdo není nesmrtelný, i kdyby neměl rakovinu jak se teď proslýchá. A že by Rusové opět dokázali najít a dát do vedení takový fenomén jako je Putin je hodně nepravděpodobné. Takže časem to USA asi vyhraje. Jestli se mu nerozsype dolar jak někteří předpovídají. Uvidíme. Vysoká hra.

0 0
možnosti
MN

Já osobně mám velký problém uvěřit, že výsledek těchto voleb na Ukrajině nebyl upravený a zmanipulovaný. Jaceňuk s jeho Lidovou frontou byl v předvolebních průzkumech na 3-4 místě s polovinou hlasů. Jak je možné, že ve skutečných volbách najednou téměř zvítězil?

V této souvislosti je třeba znovu připomenout zveřejněný odposlech rozhovoru mezi americkou náměstkyní ministra zahraničí Victorií Nuland a americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffrey Pyattem z února tohoto roku, kde se tito dva vysoce postavení američtí úředníci domlouvají na tom, že Jaceňuk je ten správný "americký" chlapec, který musí vést vládu Ukrajiny.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3457-ser-na-eu-rekla-americka-diplomatka

http://www.bbc.com/news/world-europe-26079957

1 1
možnosti
LC

Novorossijci jsou doma a bojují za svou zemi, a proto s okupanty ze Lvova a Kyjeva zvítězí, jako by Slováci bojovali s Liberečáka a Pražáky

7 2
možnosti
LC

volit krvavýho Petra , který za jednoho ukra chce nechat zabít 100 Novorossijců, nebo Jaceňuka , který mluví o rusech jako podlidech, fašistická rétorika, na to člověk musí mít žaludek, na druhé straně už zbývá jen zlodějka a atomová válečnice s copem a nacisté, i bez Krymu a části Novorossie na východě zvítězila proruská strana, takže status quo

8 3
možnosti
Foto

Jen furt nevím, kde ti Novorossijci žijí, kdo to vlastně je a kde se ta Novorossija rozkládá.

Jinak existuje pouze Novorossijsk, od Ukrajiny dosti vzdálený, jest to přístavní město. Že by nějaký krvavý Petr nechal zabít 100 obyvatel tohoto města, se nikde nepsalo. Asi to máte, Čenďo, s tím zeměpisem trochu popletené.

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik