Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Inkluze je hloupost. Již jsem o tom někde psal. Sám jsem zažil opak, tedy výběrovou třídu, kde jsme probírali látku asi jen za 8 měsíců a další dva měsíce do nás již tloukli látku z gymplu. Zažil jsem ještě lepší "výběrovou" třídu, když mi bylo asi 12, když jsme s jedním parťákem zvládali ve čtyřtřídce v ozdravovně látku 8. a 9. třídy jako páťáci a to v pohodě.

Inkluze je přesný opak, ten jsem zažil také, když mne líná učitelka poslala do bytu cikánů doučovat tamější ratolesti, to mi bylo deset.

ŠKOLSTVÍ má jeden velký úkol a to postarat se jak o průměrné žáky, těch je naprostá většina, viz BELL CURVE, ale musí se umět postarat i o ty super nadané, těch je tak 2-3%, protože ti pak táhnou celou společnost kupředu. A jako správný stát se musí tento stát naučit se postarat i o handikepované žáky, ale to nejde dohromady.

Nejlepší sportovci netrénují s fotbalisty z Horní Dolní, to by se nikdy nevypracovali na špičku, to samé platí i hudebnících a všech dalších profesí. Když chcete patřit ke špičce nesmíte se nechat zdržovat těmi pomaleji chápajícími.

A proto se mi jeví inkluze jako nesmysl. Je možné dát do výběrové tříd i žáka handikepovaného, ale jen fyzicky a takového, aby se jeho handikep neprojevil na jeho charakteru a schopnosti vnímat. Viděl jsme i takové handikepované, kterým se jejich znevýhodnění podepsalo na charakteru. Jde o velmi pečlivý výběr, kdo do které třídy smí a patří.

A teď. Uvědomte si, že takto zařízené školství mají USA: jde totiž o to, aby existovaly školy silně podprůměrné pro všeobecní obyvatelstvo a školy placené s vynikajícími kantory pro potomky finanční elity, kteří si mohou takovou školu zaplatit.

A tak se školství stává nástrojem vládnutí, vládnoucí elita si pomocí školství připravuje nás jako méně vzdělané a své potomky jako výše vzdělané a ti budou dostávat lukrativní místa.

Tento systém jsem nazval UDRŽOVAT NÁROD V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI. Existuje ještě i druhá část a to je UDRŽOVAT NÁROD V PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ.

A to je o platech.

1 0
možnosti
VS

Vážení rodiče, tohle všechno postihne vaše děti. Opravdu vám to nevadí?

4 0
možnosti
JE

Mně to vadí a to šíleně. Moje dcera jde do první třídy. Po dlouhých letech se v naší škole otevírají 3 první třídy. V každé bude 27 - 30 žáků. A do toho tahle slavná inkluze. Jelikož je moje mamka učitelka na prvním stupni, tak to mám z první ruky. A můžu zcela zodpovědně říct, že to bude šílený masakr!!!!Rv

1 0
možnosti
IM

Chudáci učitelé. Valachová zničí naše školství.

3 0
možnosti
PV

P55a70v75e88l 72V43é14b75r

20. 6. 2016 21:46

Celá inkluze je nebetyčná blbost, se kterou může souhlasit pouze pitomec Dienstbierova typu, nebo někdo, kdo na ní vydělá.

14 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Píšu jen tak, pro radost. Ne vždy z radosti.

Seznam rubrik