Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak nemíním polemizovat vo tem kam celá inkluze směřuje ,- však zaregistroval sem ústup na všech liníích fronty,- vod září se nic nemění,- "pokus-omyl" byl oddálen ob dva roky,- nejsou kapacity, nejsou love, není nálada atd. !,- ....... nebo se snad něco změnilo ?!?

0 0
možnosti
JB

Jmenuju se Honza a sem žákem 5 třidy. Chtěl bich vás seznámit s naši školou a taky vám vypravjet co sme se dnes učili. Naše škola je velmi moderni a pokroková, protože je inkluzivní. Inkluze je, když se všichni uči v normálni škole. Romové, bílý a postižene děti, všichni spolu v jedny třídě. Neni žádna dysgriminace. V naši třidě je nás celkem 12 žáku akromě učitele jsou tu snámi ještě 3 pani asistentky a jedna pani psicholožka. Teď vám představim všechnymoje spolužáky. V první lavici u okna sedí dvě holki Rebeka a Lucka. V druhé lavici sedi Jozef Tancoš a Milan Žigo.Jsou to Romove. Nebavi je moc sedět v lavici a tak většinou bjehaj po třidě nebo si s pani asistentkou vzadu hraji nebo zpivají romské pisně. Dřive pořád čekali před školou s ostatnimi romy a od ostatních si pořad neco pujčovali hlavně mobili a penize. Mě jednou odtáhli do křovi a pujčili si moje penize a bundu. Ale o tom nám pani učitelka zakazala mluvit a teď už nesmime nosit do školi nic draheho. Jejich rodiče to pry nemaji lehké kvuli disgryminaci a rasizmu. Naše škola kupuje každy rok nove tablety a mobili a také jim dává kapesné. Jinak sou všichni hrozně nadani a chytři a dostavaji samé dobre známky. Ve třeti lavici sedi Štefan. je mentalně postižený tak vedle něj sedí specijální asistentka Renata, která mu sevšim pomáhá a utira mu sliny a nudle. Mluvit nedokáže, vidává jen různe zvuky ale všichni vime, že je užasně nadany a chytri. Dostává totiš same jednički a pani učitelka říká, že je velkym obohacenim naši třidy.

1 1
možnosti
JB

V prvni lavici u dveři sedi Monika a David. ve druhe lavici sedim já a vedle mě Mustafa.Jeho rodiče přišly s Afganystanu.Ve třeti lavici sedi Alžběta s daunovim syndromem a je strašně chytra.Má nejlepši známky s cele třidy a vedle ni sedi jeji asistentka Martina. Ve čtvrte lavici sedi Lukaš a vedle něj Manu. Jeho rodiče přišli z afriki.Pamatuju si jeho prvni den u nás. Pani učitelka řekla, že na přivitanou uspořadáme uvitací párty.Všichni sme se s nim museli obejmout a poděkovat za to, že se přistěhoval do naši země, protože naše země a naše škola patři všem. V posledni lavici sedi naše třidni psicholožka.Pomáha nám a řeši všechny problemi.Minulý týden Lucka s prvni lavice nechtěla dát napitTancošovi tak jí pani psicholožka musela vyšetřovat z podvjemového rasizmu.Lucka se pak musela Tancošovi omluvit. Prvni hodinu byl zeměpys. Pani učitelka nam povidala o islamske kultuře. Na konci hodiny nas vizkoušela a všichni sme dostali jedničky.Druha hodina bila matematika a učili sme se malou nasobilku.Až se naučíme malou, tak tak v 6 nebo 7 třidě se budeme učit velkou.Take si mě pan učitel vyzkoušel u tabule.Dostal sem 10 přikladu a vipočital sem 3 a dostal dvojku.Po mě šel Olah s jeho pani asistentkou a dostal jedničku. Je fakt dobrej a strašně chitrej. Dalši hodinu sme měli občsanskou víchovu.

1 0
možnosti
JN

J68i43ř78í 24N56o75s54e23k

2. 3. 2016 17:21

Líbí se mi postup Ústeckého kraje: Inkluzi odmítnou. Schváleno 42 hlasy ze 42 hlasujících. Na konci března tam Valachová jede, prý se na ni chystají. Nezbude než neposlušnost nebo žaloba k ÚS, nebo tak.

Vydržte!R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Píšu jen tak, pro radost. Ne vždy z radosti.

Seznam rubrik