ČŠI se připojila ke genderovým džihádistům

V březnu jsme byli svědky genderového šílenství kvůli veršům o holkách, z kterých mají být maminky. Teď se v médiích objevil titulek hlásající, že Podle ČŠI podporují učitelé genderové stereotypy. Ano, podle, docela podle.

Tato zbytečná organizace přináší objevné zjištění, že chlapci mají lepší výsledky v matematice a dívky v češtině. (To samo o sobě svědčí o vyhozených penězích na provoz ČŠI.) Ale kloťáci z ČŠI si troufají na troufalý závěr, že učitelé nadržují chlapcům v matematice a dívkám v češtině.

Jako třešnička na podivném pejskokočičím dortu září vyjádření jednoho z šéfinspektorů:

"Rozdíly nejsou velké, ale drobně na hraně statistické významnosti se ukazuje, že nejenom že žáci dosahují lepších výsledků v rozdělení matematika - chlapci, čeština - děvčata, ale že i učitelé tímto směrem mírně přilepšují."

Na hraně statistické významnosti!

Ale ono nejde jen o statistickou významnost, ale o významnost genderových výplodů vůbec. „Zatímco v Evropě tvoří ženy například 20 procent absolventů oboru informatiky, v České republice je to 16 procent.“ No a? - Zatímco ve Finsku inspekci zrušili, u nás stále zamořuje vzduch zbytečnými výzkumy.

Ostatně soudím, že inspekce musí být zrušena.

Autor: Zdeněk Sotolář | sobota 2.12.2017 8:14 | karma článku: 38,13 | přečteno: 1286x