Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Mně taky jednou málem ujela loď. Zavinil to delegát cestovky. Při pobytu na ostrově Korfu nám doporučil, ať s nákupem alkoholu počkáme až do odjezdu s tím, že v přístavu je duty free obchod, kde nakoupíme mnohem levněji. Autobus, který nás vezl do přístavu se dost opozdil, takže původně slibovaná spousta času na nákupy se dost smrskla. Než jsem se nadál, byl jsem v obchodě poslední z našeho zájezdu. Rychle jsem zaplatil a mazal k lodi. Tam už bylo veselo. Má srdnatá žena stála na nástupním můstku, který se posádka chystala odstavit, držela se zábradlí oběma rukama jako klíště a odmítala ho opustit se slovy "maj hasbend". Ani se jí nedivím, měl jsem u sebe všechny naše doklady a peníze. Členy posádky to tak pobavilo, že ani nebyli naštvaní, když jsem konečně dorazil.

IL

I22v36a45n47a 72L55a40n82c14e

30. 5. 2024 14:52

To je pravda, že by si každý měl užívat rodičů, protože až tady nebudou... je to moc smutný. Ale z Vašeho otce bych taky určitě rostla, protože já musím být všude včas nebo o něco dříve. Mám také jednu příhodu se svým prvním americkým manželem. Ten také nepospíchal...

Tak teď mě zajímá ta příhoda! A jinak jsem se chtěla zeptat - nevíte, jestli se tu dá někde zapnout upozornění na nové příspěvky v diskuzi? Já pokud si to nehlidam sama, každou chvíli něco přehlídnu.

  • Počet článků 182
  • Celková karma 15,70
  • Průměrná čtenost 1242x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik