Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Rickr

10. 11. 2010 15:34
Albert Louny

Zkušenost cca tři týdny dozadu - akce v Albertu od soboty, slevy na čokolády Mila a pivo v plastu (snad Zlatopramen, nejsem si jist). Přijel jsem nakupovat nezvykle brzy, již 10 minut po 7 v sobotu - a zastihl tři Vietnamce, vezoucí vrchovaté koše zmíněného akčního zboží. Venku již jim stála dodávka, napěchovaná stejným zbožím. A pokladní vesele markovaly, tržba se hrnula... Samozřejmě regály již prázdné. Na můj přímý dotaz pokladní, zda nemají omezení na nákup na osobu, že normální kupující již nebudou mít nic, jsem se nedočkal odpovědi.

Ja a pod fotkou paní manažerky nejsou ani papíry, ani tužky...

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

10. 11. 2010 13:54
V Albertu normální

0 0
možnosti
LK

LucieKamesova

10. 11. 2010 13:57
Re: V Albertu normální

Kdykoli mají nějakou "akci" tak jediný způsob jak zboží získat je přijít první den akce. U některých "méně akčních" je zboží ještě i druhý a třetí den. Ovoce zelenina tedy překvapivě bývá v průběhu celé akce. Ale ještě se nestalo, že by v době "akce" bylo zboží doplněno. Na rozdíl od toho v Bille dříve vyprodáno nebylo nikdy, v poslední době jim zboží záhadně nedoráží v posledních dvou(třech) dnech akce v oblasti mléčných výrobků.

0 0
možnosti
V

vrtiholka

10. 11. 2010 11:30
Albert

A asi bych měla dodat, že v Albertovi a v (bývalé) Hypernově nakupuju ráda - značný výběr pečiva v kteroukoli denní dobu, na nějaký kiks v zelenině a ovoci jsem nikdy nenarazila (což např. v Bille často), dokonce velmi často milý personál. Já bych neměnila. :)

0 0
možnosti
V

vrtiholka

10. 11. 2010 11:26
Albert

Není Albert jako Albert, já jsem s kupónem v tom našem uspěla bez problémů a bez prázdných regálů u zmíněného zboží - Persil (po Arielu jsme se vždycky osypali, ten obcházím velkým obloukem) a moravské uzené. Jak to bylo se zbylým zbožím, netuším. Ale je pravda, že věci v drtivé většině nakupuju tehdy, když je potřebuju, ne když jsou ve slevě. :)

0 0
možnosti
PR

pá_ja

10. 11. 2010 10:43
Úplně

to samé v Brně-Vinohrady, skvělá zmrzlina sleva 30,- není ta. co chci, ariel to samé, belgické pralinky rovněž.Ne že bych vyhledával slevy, ale ten kupón mám taky a je mi ku h...!

0 0
možnosti
MM

captain cook

10. 11. 2010 9:15
doporucuji zavola na centralu Alberta

oddeleni sluzby zakaznikum (pokud takove maji) a stezovat si. Protoze kupon nema vytistenou podminku "do vyprodani zbozi", melo by byt mozne vyzadat / ci vydupat si od nich kupon zarucujici prodej x kusu zadaneho zbozi za akcni cenu az bude na sklade, bez ohledu na to zda to bude jeste ve lhute nebo mimo ni. Vpodstate takovy "rain check" - viz dole.

Pokud nejsou ochotni zajistit zasobu zbozi za zlevnenou cenu majitelum kuponu, stezovat si verejne, v novinach a take podat oficialni stiznost pokud mate v Cesku ombudsmana pro konzumni zalezitosti.

V dalsim pripade prestat skutecne chodit nakupovat do Alberta, sdelit pratelum a znamym proc, napsat do novin/ na blog atd.

0 0
možnosti
MM

captain cook

10. 11. 2010 9:20
Re: doporucuji zavola na centralu Alberta

jeste bych chtel dodat, ze v jinych zemich neni nijakou zvlastnosti, ze se zbozi inzerovane za akcni cenu vyproda a ze treba to vezme 3 navstevy, nez se objevi v zadanem mnozstvi v regalu. Od toho ale jsou ty zminene "rain checks".

Chci jeste podotknout, ze ty nejlevnejsi samosky (u nas napr. Aldi) maji akcni zbozi pouze do vyprodani, tak to je vyslovne uvedeno v jejich katalogu a zakaznici vedi, ze kdyz jde o nejaky zvlast atraktivni kousek, musi si pospisit s navstevou samosky.

0 0
možnosti
B

bourbon

9. 11. 2010 23:44
Rain check

K těmto zkušenostem s řetězcem působícím v Česku: ve Spojených státech, kde se vůči zákazníkům chovají solidněji, je -- přinejmenším v Kalifornii -- formulace "do vyprodání zásob" ilegální. Ano, pane Kauflande, ilegální! Obchody jsou povinny zboží za akční cenu dodat. Pokud zboží došlo, vystaví zákazníkovi "rain check", poukázku, na kterou mu zboží za akční cenu dodají později. Samozřejmě jej o tom samy vyrozumí.

Stejně ilegální jsou v Kalifornii a asi i jinde v USA spotřebitelské soutěže, kterých by se směl účastnit jen ten zákazník, který si zboží koupil. 

Pak bychom se mohli pobavit i samozřejmým právem amerického spotřebitele vrátit do jednoho měsíce zboží bez udání důvodu, atd. To už by asi působilo jako scifi...

0 0
možnosti
B

bourbon

9. 11. 2010 23:52
Re: Rain check

Takto definuje termín "rain check" výkladový slovník Random House Webster´s:

"a ticket, coupon, or the like, entitling a customer to purchase at a later date and for the same amount a sale item that is temporarily out of stock". Původně tento termín označoval vstupenku na náhradní termín sportovního zápasu, který musel být přerušen pro déšť. Vyzkoušejte z tohoto termínu svou angličtinářku/svého angličtináře...

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 11. 2010 23:21
je s podivem

že někoho může tak vytočit blbejch 70Kč

0 0
možnosti

Veronica

10. 11. 2010 1:03
..........................

Princip.

0 0
možnosti

Veronica

9. 11. 2010 22:41
Kupóny bianko

Abych to tedy doplnila, například pro Assama, který říká, že sklad "není nafukovací". Co je mně po tom. Chtějí mně poděkovat za věrnost, tak ať zboží plynule dodají. Ostatně: ZDE ŠLO O SLEVU PO PŘEDLOŽENÍ KUPÓNU. Vím, že slevové kupóny dostal jen někdo. Ať tedy vydají jen tolik kupónů, kolik mohou pokrýt zbožím.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 11. 2010 23:18
Re: Kupóny bianko

A nemůžou to zboží lidi kupovat i bez slevy?

0 0
možnosti
PM

assam

9. 11. 2010 22:20
Zkuste i jiný market.

Zjistíte,že je to všude stejné.Kde žijete? Podivovat se,že 2.den akce v 17hod není ani kousek žádaného zboží(zvláště když se jedná o zboží většího objemu-myslíte,že mají nafukovací sklad,že do Vašeho marketíčku dovezou zrovinka kvůli Vám kamión pracího prášku? Já vždycky myslel,že ten Albert je primárně přes potraviny...že bych se mýlil?).Mno nic,přeju spoustu brisktního intelektu,který Vám umožní lépe pochopit fungování tohoto světa a propříště Vás ušetří zbytečného vztekání nad takovými malichernostmi.To,že jeden Albert Vás nakrknul,neznamená,že jsou všechny špatné.Rv;-)petr.assam

0 0
možnosti

Veronica

9. 11. 2010 22:34
Zaměstnanec

Zaměstnanec Alberta? Dobře Vám tak ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2997x
Mým původním oborem je ekologie, později lékařská mikrobiologie.

Seznam rubrik