Zemanova plíživá, ale obludná velezrada

Miloš Zeman se postupně dopouští podobného jednání jako Vasil Bilak, když z vlastních zájmů v srpnu 1968 zradil Československo a pozval okupační armády. Znovu je tak ohrožena svododa a budoucnost České republiky.

Málokdo pochybuje, že akt Vasila Bilaka v srpnu 1968, kdy s několika dalšími pozval okupační armády do Československa, aby rozdrtily demokratizační proces, byl aktem velezrady. Miloš Zeman se postupně dopouští analogického, když se dlouhodobě podbízí nepřátelskému Rusku a teď zaprodává naši zemi totalitní Číně.

Zemanovo vlastizrádné jednání je o to nebezpečnější a obludnější, že je plíživé. Svou dlouhodobou kampaní, polopravdami i otevřeným lhaním postupně eroduje hodnoty, na nichž stojí naše současná demokracie a hlavně bezpečnost v mezinárodním prostoru. Včerejší Zemanův výrok, kterým otevřeně odmítl naše zakotvení v západním světě, když kritizoval naše spojenectví s Evropou a Amerikou na úkor Číny, přestává být jen politickou rétorikou, ale nebezpečným nepřátelským aktem a bezpečnostním ohrožením.

Tento jeho výrok navazuje na jeho předchozí obhajoby vůči nám nepřátelských ruských zájmů. I když se Zeman zaštiťuje, stejně jako jeho předchůdce Klaus, národními zájmy ČR, ve skutečnosti mu jde čistě o zájmy jeho a několika jednotlivců kolem něj. Finanční analytici, dokonce i ministr Babiš dokazují, že čínské investice v ČR nepřináší téměř nic našemu státu, nýbrž jen investorům a jejich prostředníkům, což je právě Zeman, Tvrdík a další „kamarádi z hradní politické kliky.“ Tady dochází k obludnému zneužití prezidentského úřadu k obohacení hrstky lidí, na úkor bezpečnosti a budoucnosti celé země.

Autor: Václav Smrk | úterý 29.3.2016 11:20 | karma článku: 32,83 | přečteno: 1497x
  • Další články autora

Václav Smrk

Koho má volit antikomunista?

27.1.2023 v 18:47 | Karma: 20,52

Václav Smrk

Mafiánská radnice Prahy 5

22.9.2022 v 11:27 | Karma: 18,08

Václav Smrk

Putin je Hitler

24.2.2022 v 18:42 | Karma: 18,91