Přestaňte se bát pane premiére!

Premiér Andrej Babiš léta chválí ředitele BIS Michala Koudelku a navrhuje ho na generála. Když ho má teď potvrdit ve funkci ředitele, najednou se bojí prezidenta Zemana, kličkuje a lavíruje.  

V roce, kdy BIS provedla nejdůležitější bezpečnostní operaci proti ruskému státnímu terorismu (v kauze Vrbětice) by měl být její ředitel Koudelka nejen potvrzen na další období ve funkci ředitele, ale dokonce povýšen, nebo vyznamenán. Vidíme v podstatě opak. Premiér Babiš, který by měl Koudelku jmenovat, navzdory své dlouholeté podpoře jeho práci, najednou kličkuje, snaží se mlžit a přenášet odpovědnost za jmenování buď na parlamentní bezpečnostní výbor, nebo jiné členy vlády. 

 

Důvod je jasný. Michala Koudelku, ve světě uznávaného šéfa bezpečnostní služby, nenávidí prezident Zeman, který dlouhodobě inklinuje k našemu největšímu nepříteli - k putinovskému Rusku. Někteří Zemana proto dokonce nazývají vlastizrádcem, neboť dlouhodobě slouží zájmům současného Ruska, jež se nesmířilo s naším vysvobozením se z pařátů sovětského ruského impéria před 30 lety a chtělo by svou dominanci nad námi obnovit.

Tady máte příležitost, pane premiére, ukázat svou odvahu a postavil se na stranu naší země. Ukažte,  že jste chlap, nebojíte se starého mstivého starce z Hradu a potvrďte ředitele Koudelku bez výhrad ve funkci. Vaše ustupování Zemanovi se Vám vymstí, neboť on se bojí jen těch, kdo se mu umí postavit. Slabí jedinci jsou pro predátory jeho typu jen dalším motivem k ovládání a zuřivosti...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Smrk | neděle 8.8.2021 10:48 | karma článku: 21,67 | přečteno: 486x
  • Další články autora

Václav Smrk

Koho má volit antikomunista?

27.1.2023 v 18:47 | Karma: 20,52

Václav Smrk

Mafiánská radnice Prahy 5

22.9.2022 v 11:27 | Karma: 18,08

Václav Smrk

Putin je Hitler

24.2.2022 v 18:42 | Karma: 18,91