Mládek a jeho „think-tank“ nástrojem nebezpečné postsovětské lobby

I ministr Jan Mádek se stává nástrojem nebezpečné lobby, která nás provazuje do struktur bývalého Sovětského Svazu. Stává se tak „krtkem“ Zemanových lidí ve vládě…

Fakt, že se Miloš Zeman vyprofiloval jako největší spojenec Ruska a postsovětských zemí v Evropě, tedy prostoru, který nás násilně okupoval od roku 1968, se již dávno ví. Z představitele Sametové revoluce a znovuzrozené sociální demokracie se stal, obklopen osobnosti minulého režimu, nástroj obnovené ruské koloniální velmoci. Bohužel je málo prostředků, jak se tomu bránit.

Alarmující je, že se tato plíživá „nová velezrada“ rozšiřuje po dalších politicko-obchodních liniích do dalších struktur Českého státu. Za jednoho z jejích nositelů se stále více ukazuje i ministr Mládek, který se netají náklonností k postsovětským zemím a starému „pan-slovanskému“ étosu.

Jedním z posledních jeho kroků tímto směrem je plánovaná „diskuse“ jeho „družstva Fontes rerum“ v úterý 21. června 2016 v 17.00 hodin v místnosti č. 217 v Klubu techniků na Novotného lávce 5. Nazvána strašidelně „Kazachstán - strategický partner ČR ve Střední Asii“ poukazuje na nostalgii těchto lidí po naší vazalské minulosti směrem k postsovětskému ruskému zájmovému prostoru. Řečníci, jako je Serzhan Abdykarimov (zplnomocněný velvyslance Kazachstánu) a Hynek Kmoníček (pravá ruka Miloše Zemana v zahraniční politice) a především Zdeněk Zbytek, důstojník komunistické armády a vysoký prominent komunistického režimu (dnes lobbista Ruska v ČR) ukazují, jaký je cíl setkání.

Mládek spolupracuje na procesu provazování naší země se státy, které reprezentují tvrdé autoritativní režimy, úzce navázané na Putinovo Rusko, které se stále více netají nepřátelstvím k demokratické Evropě. Tady nejde o nevinný byznys, ale o plíživou orientaci naší země do politického prostoru, který nás 40 let násilně kolonizoval a má i stejné ambice v budoucnosti… 

Autor: Václav Smrk | středa 15.6.2016 7:00 | karma článku: 19,83 | přečteno: 576x
  • Další články autora

Václav Smrk

Koho má volit antikomunista?

27.1.2023 v 18:47 | Karma: 20,52

Václav Smrk

Mafiánská radnice Prahy 5

22.9.2022 v 11:27 | Karma: 18,08

Václav Smrk

Putin je Hitler

24.2.2022 v 18:42 | Karma: 18,91