Miloš Zeman pokračuje ve vlastizradě

Výroky Miloše Zemana o možném testování novičoku v ČR nejsou náhodné. Jde o cílené výroky, které mají pomoci ruské propagandě a zásadně poškozují ČR.

Včerejší prohlášení Miloše Zemana o tom, že naše armáda testovala látku novičok, tedy ruskou chemickou zbraň, která byla bezprecedentně použita na veřejnosti k likvidaci bývalého ruského špiona, není náhodné. I kdyby byla pravda, že Česká armáda tuto látku testovala, což z výroků armádních autorit i samotného Zemana ani není jisté, takto formulovaný výrok hlavy státu a jeho načasování slouží jako nástroj ruské propagandy a je přímým ohrožením českých zájmů. Rychlá reakce Kremlu, který Zemanovým výrokem argumentuje proti celému Západu to jen dokládá a celé to vypadá, jakoby Zemanův výrok byl přímo objednán z Kremlu.

Zeman opět zpochybnil svou roli českého prezidenta a dal přednost hájení zájmů Ruska, tedy mocnosti, která je pro ČR dlouhodobou bezpečnostní hrozbou. Je to o to pikantnější, že se tomu děje v roce 50. výročí znásilnění naší země ruskou intervencí roku 1968. Zeman se projevuje jako loutka země, která nejen znovu omezuje svobody a práva svých občanů, ale která v posledních letech rozjela nezodpovědnou zahraniční politiku vojenských intervencí a globální informační války. Jestliže náš nejvyšší ústavní činitel dá přednost podpoře manipulativní informační mašinerie takového státu před obhajobou naší bezpečnosti, nelze to kvalifikovat jinak než jako vlastizradu.

Autor: Václav Smrk | pátek 4.5.2018 11:22 | karma článku: 32,38 | přečteno: 1035x
  • Další články autora

Václav Smrk

Koho má volit antikomunista?

27.1.2023 v 18:47 | Karma: 20,52

Václav Smrk

Mafiánská radnice Prahy 5

22.9.2022 v 11:27 | Karma: 18,08

Václav Smrk

Putin je Hitler

24.2.2022 v 18:42 | Karma: 18,91