Zeman bude štvát, rozdělovat lidi a urážet.

Už v prvních hodinách po ukončení 1.kola prezidentských voleb ukazuje MIloš Zeman svoji skutečnou tvář.

Nejenže Miloš Zeman jako jediný a klidně si to pusťte kolikrát chcete, nepoděkoval svým voličům za hlasy, když na ČT24 vystupoval s tiskovým prohlášením chvíli po tom, co Karel Schwarzenberg zazpíval hymnu v přímém přenosu, ale hned strčil všechny slovenské novináře do jednoho pytle a přestal se s nimi bavit.

Pan Zeman se s velkou chutí pustil do reakcí na Karla Schwarzenberga a neměl dostatek slušnosti voličům poděkovat. To že neodpovídá na otázky a opakuje stále dokola naučené fráze, to že už opakuje i své vlastní bonmoty ukazuje na vyprahlost jeho osobnosti.

V jedné předvolební debatě poučoval ostatní co je to šovinismus. Ano, pane Zemane, šovinismus je odsuzování jinéhého národa a vy ste šovinista, protože třídíte novináře dle národnosti. Sám jste předvedl názornou ukázku. Je úplně jedno, co o vás který novinář napsal. Napsal to jeden člověk. Odsuzovat za to celou jednu profesy na celém Slovensku je výborný začátek pro "budoucího" prezidenta. Názorná ukázka netolerance, postrádání lidského nadhledu, uraženosti, ješitnosti, hulváctví a pohrdání ostatními lidmi. A věřte tomu nebo ne pane Zemane, novináři jsou také lidé.

Co uděláte, až o Vás teď hanlivě začnou psát v Německu, Polsku, Rakousku, Francii a dalších zemích? Budete fantastickým prezidentem!!! Obraz české republiky v zahraničí určují média a je výborné začít tím, že urazím zahraniční novináře. Klobouk dolů před vaší prozíravostí.

Autor: František Smola | neděle 13.1.2013 17:08 | karma článku: 24,82 | přečteno: 1478x
  • Další články autora

František Smola

Evropa na roztrhání

24.7.2014 v 11:03 | Karma: 6,90

František Smola

Názor pana Humla nelze Kvitovat

10.7.2014 v 20:16 | Karma: 32,67

František Smola

Zeman a slib byl zatracen

24.1.2013 v 21:10 | Karma: 22,09