Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, že navzdory vymývání mozků v příštích 14ti dnech budou občané natolik inteligentní a nátlaku médií nepodlehnou. Jinak by byl Kníže zvolen, a to by nebylo pro tento stát vůbec prosúpěšné !Rv

2 3
možnosti
Foto

Na štvaní a rozdělování jsou tu média. Nemají-li potřebného nepřítele, vytvoří si ho.

6 2
možnosti
PK

P98a50v33e66l 75K40u13r78a79l

13. 1. 2013 18:24

Napsal to jeden člověk z určité skupiny... a je na té skupině aby ho umírnila. Pokud to neudělá pak jí je bojkotovat třeba.

Každý si musí uvědomit že tím že něco udělá ponesou následky naprosto všichni kolem něj a jeho přátelé a kolegové.

Stejně tak pokud někdo v jiném státě unese našeho občana, postavit bojkot přes celý stát a donutit své občany své občany zpacifikovat. A pokud to stát neudělá poslat armádu to vyřešit.

Veškerá vinna je kolektivní.

1 3
možnosti
FS

Je mi Vás upřímně líto.

4 1
možnosti
MN

myslim si mlady muzi, ze by jste si mel napred sam poslechnout jeho tiskovku a zjistite, ze hned na zacatku Zeman podekoval tem kteri jej volili,  aby jste to nemusel hledat udelal jsem to za vas ... http://www.ceskatelevize.cz/ct24/zive-vysilani/videozaznam-428775-volba-prezidenta-2013-brifink-milose-zemana/   ....  no a pokud se tyka toho, co vy nazyvate zpevem od pana Schwarzenberga, tak to byla jen ukazka, ze pan knize neumi ceskou hymnu - hned na zacatku byl znacne prekvapen ze nekdo se utrhl a zacal hymnu zpivat, takze se postavil do pozoru jak vojacek u standarty pluku a od tretiny se pokousel zpivat, jenze nezna poradne slova a tak byl stale pozadu a jen opakoval to co slysel ...a muzete si to take poslechnout nekolikrat aby jste zjistil, jak nektera slova jsou zacinana jinak a dokoncena take jinak ...neberu vam nadseni z pana Schwarzenberga, nejspis o tomto panovi vite take jeho podnikatelske aktivity a jejich vysledky, nebo to, ze rakousky tisk o nem psal, ze Karl von Schwarzenberg byl priznivce rakousko-ceskeho spojenectvi a vyjadroval se proti Benesovym dekretum .... ale to nevadi - vzdyt mame svobodu, tak ho klidne zvolte - opet bude probihat volba vzdoru, ani ne tak pro Schwarzenberga, jako spis proti Zemanovi....

7 1
možnosti
FS

Vidíte, a já jsem si myslel, že ten článek je hlavně o šovinismu a bojkotu slovenských médií.

3 2
možnosti
ZF

Z15b54y51n88ě58k 80F16a83j89t

13. 1. 2013 18:21

Je hezký, jak jste mu to nandal. Takhle bych to nevymyslel ani za týden.

4 1
možnosti
SS

A Karel nas proda Bruselu. Ted babo rad, koho volit.

7 2
možnosti
Foto

Na Moravě volíme českého prezidenta. Zbývá, aby českého prezidenta volili i Češi.

6 1
možnosti
JK

J25a16n 27K81r45a95u17s

13. 1. 2013 18:10

Nevšiml jste si, že Váš "zpěvák české hymny se švýcarským pasem" se pustil do Miloše první?

9 3
možnosti
SB

Nevím, o jakém zpěvu státní hymny ze strany Schwarzenberga tady mluvíte.

Naprosto mu nevyčítám abslutní nedostatek hudbního nadání, ale měl by být alespoň trochu sebekritický a nevyluzovat ty falešné tóny, které jsme od něj slyšeli. To rozhodně nebyl zpěv.

Za nedostatek hudebního nadání nikdo nemůže, ale za nedostatek sebekritiky ano.

8 1
možnosti
TH

ja zpivam jeste hur. R^

2 0
možnosti
FK

"neměl dostatek slušnosti voličům poděkovat." /Zeman/ : Co to melete? já ho slyšel děkovat už několikrát! Jo, že si Schwarzenberg hraje na jakéhosi  dobroučkého slušňáka, to je jiná. Je to ale jenom komedie, jako celé jeho vystupování, hnaná rodovým egem - aby byl vládcem v Čechách.

7 1
možnosti
FK

"Zeman bude štvát, rozdělovat lidi a urážet."  To si fakt myslíte, že by nechtěl být prezidentem i v druhém období?

3 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1206x
Jsem člověk s názorem, s kterým nemusíte souhlasit. Mohu se mýlit a názor změnit. Pokud mě přesvědčíte, že Váš názor je lepší.