Reflexy Jiřího Paroubka

Odpolední média informují o hospitalizaci paní Petry Paroubkové. Předem říkám, že přeji zdraví ji, i jejímu synovi. Nechci být ani zlomyslný, ani ironický. Reflex to možná přehnal, ale mnohem později než začal přehánět pan Paroubek.

Pan Jiří Paroubek se stal premiérem a na jeho bývalou ženu Zuzanu se snesla snůžka špíny. Tlak, pod kterým se ocitla kvůli svému vzhledu byl obrovský a přesto se paní Zuzaně podařilo z něj vybruslit se ctí. Nepředváděla se a politiku nechala manželovi. A média ji také časem začali respektovat a tlak na ni povolil.

Jenže pak se s ní pan Paroubek náhle rozvedl, vyměnil ji za paní Petru a ta (pravděpodobně na radu poradců z Lidového domu, kteří očividně mají zálibu v blondýnkách) přistoupila na mediální taškařice. Začala dávat rozhovory, mluvila o sexy mozku svého manžela, vystupovala na akcích společně se svým manželem. Pan Jiří paroubek ji neváhal posílat přebírat za sebe satirické ceny, i když její těhotenství bylo již na spadnutí. Paní Petře se líbil svět médií a fotografů, médiím se líbila krásná paní Petra. Bylo to rozhodnutí poradců pana Paroubka, kteří předhodili jeho manželku do jámy lvové. Pravděpodobně si mysleli, že rodina jejich guru je svatá,  a že se o nich bude informovat jen v pozitivním záření. Jenže ouha!!! Nabízí se ironická otázka, kde udělali soudruzi chybu.

Novináři a doufejme že i veřejnost nejsou hlupáci a chápou, že vše je  jen špatně režírované divadlo. Těhotenství v předvolebním čase by mělo být hýčkáno, stejně tak těhotná manželka. Pan Paroubek ji od začátku vystavuje a ukazuje. Chlubí se každou maličkostí, aby vedle své ženy vypadal lidštěji. Před volbami to potřebuje více než jindy. Jenže on je volen, lid by měli zajímat jeho názory a řešení. Jeho soukromý život by měl být až na druhém místě. (Myšleno tak, že do médií by měl Jiří Paroubek v prvé řadě posílat svůj politický program a až pak informace ze svého soukromí).

Závěrem  jsem přesvědčen, že za dnešní záchvat paní Paroubkové může její manžel a jeho poradci.  To oni se rozhodli udělat z ní veřejnou osobu a vystavit ji mediálnímu tlaku. Paní Talmanová byla místopředsedkyní sněmovny a dnes o ní není ani vidu. O paní Filipové, Svobodové, Kalouskové, dokonce i hvězda stříbrného plátna paní Adamovská nejsou v zájmu médií a přitom jsou také manželkami ambiciózních politiků.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: František Smola | čtvrtek 27.8.2009 21:37 | karma článku: 33,15 | přečteno: 1550x
  • Další články autora

František Smola

Evropa na roztrhání

24.7.2014 v 11:03 | Karma: 6,90

František Smola

Názor pana Humla nelze Kvitovat

10.7.2014 v 20:16 | Karma: 32,67

František Smola

Zeman a slib byl zatracen

24.1.2013 v 21:10 | Karma: 22,09