Čečínské tradice našeho lidu

Nepodařená parodie na prezidenta se ve svém projevu k 28. říjnu věnovala našim tradicím. Také já se v tomto článku budu věnovat našim tradicím.

Myslím si, že naší nejvyšší tradicí je lezení do, no vy víte kam, vždycky nějaké velmoci. Teď je to momentálně Čína, protože Rusko je v, no vy víte kde. Pak máme ještě tradici v nadměrném pití piva a jedení tlustého vepřového. A pak už asi žádnou.

Na husitské tradice a heslo "Pravda zvítězí" rychle zapomeňme. "Lež, populismus a oligarchové zvítězí" je dnes naše nové heslo, které nám "prezident" Miloš předkládá.

Z vyznamenaných na Hradě mne tentokrát nejvíce zaujal odborář. Nikoliv tedy konstruktéři, technici a manažeři jsou hodni vyznamenání, že se naší automobilce v německých rukou dobře daří, ale odborář. Chudák "prezident" Miloš asi neví, že populistický tlak na zvyšování mezd bude mít jediný důsledek a tím je urychlení robotizace automobilky a nezaměstnanost. Německá automobilka totiž funguje na trhu pod nesmírným tlakem japonských a jihokorejských automobilek, které jsou v robotizaci mistry a žádné ohledy na naše odboráře brát nebudou.

Na páteční hradní maškarádě mne zaujala ještě jedna věc a tou je rozpolcení našich komašistů ohledně vyznamenání pana Bradyho. Pojem komašisté znamená spojení komunistů a fašistů pod vedením nejvyššího komašisty z východu.

Staří komašisté v KSČM považují za správné nevyznamenat pana Bradyho, který přežil holocaust a celý svůj život věnoval boji za demokracii. A všechny jeho rodinné příslušníky by vyloučili z vlády a pak zavřeli aspoň na dvacet let. Inu, vůbec nic se u nich nezměnilo.

Noví komašisté v ANO už o tom tak přesvědčení nejsou. ANO přebralo nové komašisty od KSČM viz výsledek nedávných voleb.  Krajně populistické ANO totiž zavětřilo odklon od "prezidenta" Miloše. Asi už tušili, co bude na staromáku 28. října večer.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Šmarda | pondělí 31.10.2016 11:04 | karma článku: 19,27 | přečteno: 438x
  • Další články autora

Jaroslav Šmarda

Nuda z Hradu

26.12.2016 v 21:42 | Karma: 22,95