Božská Angela přesvědčivě vyhrála volby v Dolním Sasku

Nejúspěšnější žena, politička, Angela Merkelová vyhrála další volby, tentokrát v Dolním Sasku, druhé největší spolkové zemi. A co na to říkají náš vrchní ožrala a zloděj propisek? Zarytě mlčí, došla jim slova.

Opět se ukázalo, že v normální zemi s minimem idiotů a lůzrů (přečtěte si můj článek Trump je pomstou amerických lůzrů a Zeman těch českých), rozhoduje o výsledku voleb ekonomická situace, která je v Německu opravdu skvělá. Merkelová vsadila na moderní technologie a vyšlo jí to. Německo je lídrem v robotizaci, tedy v řešeních označovaných jako Průmysl 4.0. Například německé automobilky chrlí do světa milióny kvalitních aut nabitých nejmodernějšími technologiemi. A znáte nějakou německou automobilku, která by neohlásila budoucí orientaci na elektrická auta?

Také orientace na ekologické zdroje energie a odklon od jaderných elektráren je správným řešením. Posílení ekologicky vyráběné elektrické energie je další ranou do vazu Putinovi. Rusko je v podstatě velká benzínová pumpa převlečená za stát, která je silně závislá na cenách ropy. To je příčinou dlouhodobého ekonomického oslabování Ruska. Ruský dálných východ už je ekonomicky v rukou Číňanů.

Zatímco CDU, strana Angely Merkelové, jasně zvítězila. Hluboko za očekáváním zůstal volební výsledek fašistické AfD, tedy strany, za kterou jezdí do Německa agitovat "profesor" Klaus a která zcela otevřeně požaduje zrušení Benešových dekretů.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Šmarda | středa 14.9.2016 12:08 | karma článku: 23,35 | přečteno: 2702x
  • Další články autora

Jaroslav Šmarda

Nuda z Hradu

26.12.2016 v 21:42 | Karma: 22,95

Jaroslav Šmarda

Čečínské tradice našeho lidu

31.10.2016 v 11:04 | Karma: 19,27