Islámský stát dělá přesně to, co deklaroval.

A Evropa nedělající nic proti tomu, aby mu v tom zabránila, se pomalu mění v absurdní parodii sebe sama.

Dnešní téma číslo jedna. Další z do nebe volajících hnusů spáchaných esencí zvěrstva, která si říká Islámský stát. Pečlivě natrénovaná prohlášení politiků o tom, že se nesmíme nechat ovládnout strachem.  Vyjednávání o bezvízovém styku s Tureckem. A do toho všeho desítky mrtvých, stovky raněných a tisíce těch, jejich příbuzní a známí se už nikdy nevrátí domů.

Fakt, že se islámským teroristům daří jejich činnost a ve své zvrácenosti napadají centra těch, kteří je vítají s otevřenou náručí a poskytují jim azyl, bezpečný život a tolerují jejich netoleranci k západní civilizaci, kterou otevřeně nenávidí, vlaje nad Evropou jako černý prapor s bílým nadpisem Allahu akbar.

Ptám se ovšem, jak dlouho ještě potrvá, než si politické špičky EU a hlavně ty naše vytáhnou hlavy z řitních otvorů a přijmou konečně fakt, že válka dávno začala a my jsme sice promeškali její začátek, ale stále ještě máme možnost se bránit. A jedinou možnou a účinnou obranou je zastavit za každou cenu migrační vlnu a důsledně chránit když ne schengenské, tak určitě naše hranice a potírat veškeré nenávistné projevy radikálního islámu v místech, kde vznikají, těmi jsou na našem území hlavně mešity a modlitebny a veškeré aktivity financované Saúdskou Arábií jako hlavním zdrojem snahy islamizovat Evropu a svět. Končí doba růžových brýlí, přátelé, armády a bezpečnostní složky nejvyspělejších států světa nemají ani ponětí, kdy šílenci zaštiťující se nejradikálnějším wahhábistickým pojetím islámu udeří znovu. 

Jak nás tedy má uklidnit prohlášení ministra vnitra, že nemají zprávy o chystaném teroristickém útoku na našem území? Mám za to, že to teroristé v Belgii také neoznámili dopředu, ale udělali všechno proto, aby zasadili Evropě další z fatálních úderů.

Ač pacifista, jsem v případě terorismu pro oplácení stejnou mincí. Oko za oko, zub za zub, tito lidé si nezaslouží žít a užívat si výdobytků západního vězení. Musí okusit vlastní medicínu a tou je potupná smrt bez možnosti stát se mučedníkem.

V těchto dobách si musíme uvědomit, že demokracie a svoboda nejsou zadarmo. Jejich zachování nás bude stát ještě hodně potu, krve a slz. Prvním krokem by mělo být akceptování faktu, že s migranty přicházejí teroristé a toto riziko celkem jednoduše a účinně eliminovat tím, že přestaneme migranty prostě a jednoduše přijímat. Je to cynické, je to kruté, ale je to prostě fakt. 

Nastala doba "kdo z koho". Buď my nebo oni. Oni mají jasný cíl, my se potácíme ve falešné iluzi tolerance. Až nám dojde, že prvotním krokem je NETOLEROVAT NETOLERANCI, možná se ještě zachráníme.

V minulém blogu jsem psal, že nepovažuji slušné muslimy za nepřítele.  Na tom tvrzení trvám a nezávidím jim. Ve jménu jejich boha jsou již několik desetiletí konána ta největší zvěrstva a obávám se, že nebudou semleti na pověstnou masokostní moučku jejich odpůrci, ale sebou samými. 

Život je ostatně otázkou priorit a tou mou je, aby mé děti mohly žít své životy v bezpečí.  Proto osobně udělám v politice všechno proto, abych přispěl k zastavení šílenství, které se Evropou šíří jako rakovina.

Autor: Vlastislav Slíž | úterý 22.3.2016 16:52 | karma článku: 27,98 | přečteno: 618x