Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Od té doby, co zvukaři chtějí autorské poplatky, si říkám, co je to za podivné lidi. Kde totiž požadavky skončí a kdy to úplně zabije tu popisovanou hudbu, hudbu si nakonec nikdo ani nepustí z obavy, že někdo přijde pro peníze a bude hrozit konkurzem.  Zakazuji citaci mého přípěvku bez předchozího uhrazení autorského poplatku.

1 0
možnosti
PP

P80e39t93r 96P11a64c69k36a

31. 3. 2014 15:27

Zaujala mě jedna věc. U obrazu bojujeme o co nejvyšší kvalitu, HD, Ultra HD a já nevím co ještě, a to i u mobilních telefonů. Ale co se týká zvuku, absolutně jsme na kvalitu reprodukce zvuku rezignovali. Posloucháme CD degradované do mp3 přes mini špunty do uší.

Máte můj obdiv a už metelím pro mou sbírku Beatles.

0 0
možnosti
Foto

Víte, jako povídání je to moc krásné, ale za mě nepochopené. Jiné kousky obrazu, ty spíše dynamické, jsem schopen najít, leč bohužel jen na osciloskopu či analýze frekvencí, ale to, o čem mluvíte, o tom netuším ani zbla, tím méně znám "podvědomé" psychologické důsledky u posluchače při takového počínaní (o postupech jeho realizace nemluvě). Takže ... jak je to s těmi perlami a jistým domácím zvířectvem?

1 0
možnosti

Nebojte se, hledat nebudeme. Jste stejný cvok jako třeba vláčkaři. A nebo sběratelé známek. Pokud se někdo zažere takhle do koníčka, musí být cvok. Ale je občas krásné být cvokem.

Mimochodem, to co slyšíte, je pochytitelné jen pro lidi s hudebním sluchem. Přestavte si že by Vám vlk popisoval pach jídla a jak se mu ten koncert vůní líbil.

0 0
možnosti
RH

Ne, to prostě nejde....   nedat karmu! Díky R^

1 0
možnosti
JB

Přidávám se i když nemám hudební sluch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 14,44
  • Průměrná čtenost 734x
Jmenuji se Metoděj Skřeček a jsem mistr zvuku a působím na naší slunné Jižní Moravě. Můj WEB