Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

13. 4. 2012 9:45
Zábavné čtení ...

:-) R^ R^

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

13. 4. 2012 9:16
K tomu alkoholu

Já mám taky příhodu: hráli jsme s kapelou v klubu CI5 na Smíchově (bylo to někdy v polovině 90. let), na suchu člověk být nemůže, nejlevnější pití bylo pivo, tak jsem tam měl mezi 19.-23. hodinou 6 desítek. Potom jsem si dal už jen 2x půllitr koly. Hraní skončilo krátce po půlnoci, ale ještě jsme se tam zdrželi, lidi se chtěli vykecat, dopít, objednat si ještě jedno... no zkrátka odcházeli jsme asi v půl druhý, já byl za řidiče, jel jsem já (basista), kytarista, majitel vozu s manželkou a dcerou a na ně si vzadu lehl náš prťavý houslista.

Daleko jsme ze Smíchova nedojeli, na Újezdě hlídka. Hned začli prudit, jako že přetěžujeme vozidlo (Š120), takže houslista vylezl a potichu se vytratil a šel pěšky po směru jízdy. A mě podávali trubičku. Ženský se zhrozily, ale já směle zadul do balonku - a NIC!

Zdůvodňuju si to tak, že při tom hraní a zpívání se asi ten alkohol líp spaluje, nebo jestli tomu pomohl ten litr koly, nevím. Ale praktikoval jsem to takhle mockrát. Dnes bych si to netroufl.

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

13. 4. 2012 9:20
Re: K tomu alkoholu

Ještě dokončit příběh - poliši nás po zaplacení 200 pokuty za 6 lidí v autě pustili dál. Na Malostranským náměstí jsme zase naložili houslistu, jenže co čert nechtěl, na Klárově další hlídka. Zase koukali, že je nás tam nějak moc, tak jsem vytáhl pokutový bločky, řka, že to máme už předplacený. Policajt se optal, kam že to jedeme, tak říkám, že do Břevnova (to byla ale jen zastávka na vyložení houslisty, pak jsme pokračovali na Červený vrch). Policajt chvíli váhal, ale nakonec povídal "tak jeďte, ale opatrně!"

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 17,79
  • Průměrná čtenost 734x
Jmenuji se Metoděj Skřeček a jsem mistr zvuku a působím na naší slunné Jižní Moravě. Můj WEB