Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xxxpolis

23. 6. 2009 18:01
Pan redaktor blogu asi fandi sparte!?

Brabec stary neperspektivni a kvuly svemu stari neprodejny a taky chybujici to sou duvodu vyhazovu

0 0
možnosti

DKVK

23. 6. 2009 13:25
To jsou jen spekulace

To co píšete je v podstatě jen směs nepodložených dohadů, kterých si každý může na každém fóru přečíst tuny. Píšete sice, že výkyvy ve formě měl snad každý hráč ve Slavii, ale mnoho z nich jich také odchází, vyhozený není jen Brabec. A tomu nejen že se nepodařilo jaro, ale i konec podzimu. A každý viděl, že největší slabina Slavie byla v obraně, kterou řídil právě Brabec. Navíc snaha o omlazení kádru je celkem jasně patrná.

0 0
možnosti

doktor-n

23. 6. 2009 21:50
Re: To jsou jen spekulace

Milý pane Skramlíku,

karmu Vašeho článku nepodpořím. Připadá mi,že Vaše "dušička" je těžce  zamindrákovaná a závistivá. A souhlasím s dalšími diskutéry v tom, že vydáváte směs polopravd a fantasmagorií za fakta. Proč by Slávie měla být zbabělá jsem z toho vůbec nepochopil . Jarolíma moc rád nemám,(víc jsem si vážil Beránka) s mnoha jeho zásahy jsem nesouhlasil, ale musím říct, že mnoho jeho zásahů jsem obdivoval. A Brabec- byl to jen jeden z hráčů, který měl v obraně často kiksy, uměl sice křičet, ale hvězda nebyl. Hráčského formátu Poborského nikdy nedorostl. A ty dva tituly nebyly jeho zásluha. Byl trochu nadprůměr, uměl se dobře prodat, toť vše. A Vám bych radil- méně fabulování, méně osobní pomsty, jako teď Jarolímovi a budete se cítit určitě líp.A lidé Vás budou brát vážněji, než teď, a karma Vám poroste rychleji.   VN

0 0
možnosti

pajan.ross

22. 6. 2009 15:26
sazky_?

jj kdovi jestli nesazeli

0 0
možnosti

2mmmm_2

18. 6. 2009 21:15
Poslední roky jsem si myslel, že Křetínského

v jeho neuváženosti s Poborským těžko kdo může překonat. Ale spletl jsem se. Jakmile se Karlovi Jarolímovi nepovede prvních pár kol nového ročníku, nastane mazec. Nedostatek informací mi zatím neumožňuje přiklonit se k jedné ze tří eventualit:

1) Karel Jarolím prostě vedle sebe nesnese silnější individualitu

2) Brabec provedl něco, co se ještě neprovalilo

3) Je to nějaký vnitřní boj ve vedení klubu, kde někdo chce znemožnit někoho, kdo s Brabcem smluvně vyjednával ve smyslu, že to vyjednal špatně a teď se to musí těžce napravovat...asi "cé je správně" - tak to zatím vidím; alespoň v to doufám. Hlavně by mne zklamala varianta č. 1...Byť mne to jako Sparťanovi může být celkem vzato jedno, ale u kandidáta na trenéra repre přeci jenom...

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

18. 6. 2009 23:43
Re: Poslední roky jsem si myslel, že Křetínského

Já osobně si myslím, že 1/ je správně. Pan Křetínský je však zatím nepřekonán. Slavia se s Erichem Brabcem aspoň nějak domluvila.

0 0
možnosti

kion1111

18. 6. 2009 18:22
Ani

mně se to nelíbí.Osobně tento krok nechápu, čertví co zatím bylo.Nějak nemůžu brát termín-sportovní hledisko, vždyť Benjamin Vomáčka jakkoliv je to nepochybně dobrý plejer, je jen o rok mladší!Už vzhledem k reklamní kampani, je to směšné:-/!

Jinak se utěšuji a doufám, že K.J. ví co dělá.Výsledky má, no a ty jsou alfou a omegou na ničem jiném prakticky nesejde.Samotní kluci v kabině se divili(viz.Ferry Dřížďal, Jarda Černý)

Jinak SKS foreverV!!

0 0
možnosti

krosita

18. 6. 2009 17:17
jsem slávista

ale trenér jarolím mi nějak nesedí. rád bych se pletl, ale myslím si, že mu úspěch přerostl přes hlavu a on se stal, ve své mysli, kingem. i když brabec měl na jaře spoustu nepochopitelných kiksů, pořád si své ve slavii uhraje. proč neletí marek jarolím, jenž se, po dobrém startu, stal ve slávce trapným statistou, proč nedostal šanci toleski a pekhart, co říká na kiksy vaniaka, propadák formy šventa, celkovou ubohost slavie na jaře, za to by musel letět především on

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

18. 6. 2009 17:30
Re: jsem slávista

Máte na věc detailní zasvěcený pohled. To beru! Opravdu je to celké na velkou diskusi. DíkyR^

0 0
možnosti

ajsek

18. 6. 2009 16:39
pokud se nepletu

je Slávie (jinak mi srdečně ukradená) soukromým subjektem; se svým zaměstnancem se rozloučila slušně, dá mu na cestu odstupné; normálně vysvětlila, že nebyla s jeho prací spokojena a má představu lepších výkonů; no a co ?

urazila lidi.....? kolik tak asi lidí ? mě určitě ne a široko daleko kolem mě taky nikoho; asi dost fandů Slávie, ale to je kapka v moři (bez urážky, sešivaní);

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

18. 6. 2009 17:20
Re: pokud se nepletu

Však také píšu, že to bylo legitimní rozhodnutí managementu a kompetentního trenéra. Doufám, že to nemyslíte tak, že na tu událost nemůžu mít vlastní názor, to by asi bylo trochu "kách" ... Vyhodit však lídra mužstva z osobních pohnutek a zdůvodnit to sportovními uráží - podle mého - je nemravné a uráží to zdravý rozum, mnoho lidí ví, co se stalo. Pokud vás to nevzrušuje, tak OK, máte také vlastní názor. Nemyslím si, na rozdíl od vás, že slávisté jsou kapkou v moři. Slavia má nejvyšší návštěvy v lize. Ale díky za názor.

0 0
možnosti

CART09

18. 6. 2009 15:20
Chtěl bych mít vaše informace...

Pokud nejste přímým příbuzným někoho ze Slavie, nebo tak něco, tak by mne zajímalo, odkud berete tyhle informace...

Víme akorát, že se tam NĚCO stalo, ale vyvodit z toho hned souboj autorit, a ještě to srovnávat se situací v kabině před 13ti lety, o které máte s největší pravděpodobností ještě menší informace, to už je umění...

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

18. 6. 2009 17:27
Re: Chtěl bych mít vaše informace...

Příbuzným nikoho ze Slavie nejsem a získat informace o tom, co děje, a to nejen ve Slavii, není tak složité, když děláte do fotbalu 30 let. Před 13 lety jsem na tom byl ještě lépe, pokud vám jde zrovna o tohle. Strávil jsem je Slavií víc času než s vlastní manželkou např. na všech zájezdech na evropské poháry. Mnozí z hráčů té doby jsou dodnes mými dobrými známými či kamarády. Takže opravdu o žádné umění nejde. Také díky za názor.

0 0
možnosti

kenev

18. 6. 2009 14:45
Trenerské mindráky a koloběžka.

Když se mužstvu nedaří a nemá hráčskou hvězdu, letí ternér - případně  pozvolně odjede na koloběžce.

Když se mužstvu daří a má hráčskou hvězdu, letí hvězda.  Proč ?

Trenérský mindrák! Má obavy z přerůstání své hlavy hráčskou hvězdou. Nejde mu o mužstvo, ale o sebe sama a hvězda se tak stává jeho potenciálním nebezpečím.

Hvězda se možná ještě lépe uplatní a hraje dál, zatímco trenér se babrá v dalších mužstvech s jediným cílem. Být hvězdou nad hvězdou skutečnou. K tomu mu opravdu stačí jen koloběžka, která bohudík fotbal nehraje. Je na cestování.

A koncepce? Prosím, ale fotbalovým přízivcům antikoncepci, aby náhodou nebyli gravidní s lidskou blbostí.;-D;-)R^

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

18. 6. 2009 23:41
Re: Trenerské mindráky a koloběžka.

Klaním se vašemu úsudku, který navíc umíte podat vtipně, v tom jste neselhávající. To vám závidím, protože to nemám. R^

0 0
možnosti

SlaviaManSKS

18. 6. 2009 12:34
?

Spekulace....Vy jste tady asi jediný člověk, který víc ose stalo. Pokud je to tak jak říkáte, souhlasím pokud ne. Jste osel:-)) Ale to mi všichni, ze kterých si dělá generálka položky v seznamu....

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

18. 6. 2009 14:06
Re: ?

Určitě nejsem jediný, kdo ví, co se stalo, takže si dovolím tenhle pohled. Příště, pokud se vám něco nebude zdát, tak bych dal před "oslem" přednost formulaci, že se mnou nesouhlasíte. Díky

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.