Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Harry_sportsman

11. 10. 2009 10:50
Pane Skramlíku, pište raději o fotbale

- ty vaše články o sportu se číst dají (byť např. Rosický není taková modla, jakou jste z něj udělal vy ve svém předchozím článku), ale tento článek je je totální slátanina nesmyslů. :-/

0 0
možnosti
JK

ucho_7

8. 11. 2009 9:19
Re: Pane Skramlíku, pište raději o fotbale

ale neni, neni. Vidim Zaoralka a stydim se za to, ze jsem ze stejne zeme - to je clovek, ktery nema misto ve verejnem zivote.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skramlík

10. 10. 2009 14:44
Super

Mám radost, jak se nám to tu hezky rýsuje, měl jsem si to nechat na všední den :-)

0 0
možnosti
RR

rezjir

10. 10. 2009 9:53
Dotaz

Jak víte nade vší pochybnost, že právě Zaorálek kauzu Wolf "díky svému vlivu to jako místopředseda sněmovny letos dotlačíl až před mandátní a imunitní výbor Parlamentu ČR"?

A že má vůbec v policii a zřéjmě i u státního zastupitelství takový vliv?

0 0
možnosti
D

dutina

10. 10. 2009 11:03
Re: Dotaz

Apoň vidíš kam až sahajípracky ČSSD  Pecina to tam vede.

0 0
možnosti
OL

Ondatroň lesní

10. 10. 2009 9:21
no, expremiér Zeman se málo kdy v něčem mýlil,

no a u tohodle individua odpověděl, když byl navrhován na ministra zahraničí - že je na to moc blbej. Nezapomenu, jak poskakoval na andělu při oslavéch vaječňáka.

XX

0 0
možnosti
MB

MacX

10. 10. 2009 6:37
Rada tupcům

No, hlavně až bude zase nějaký tupec, jako vy, předhazovat Zaorálkovi, že vystudoval obor marxisticko-leninská filozofie a ekonomie. tak se zkuste chvíli zamyslet. Za minulého režimu se žádná jiná filozofie a ekonomie, než marxistická, studovat nedala, Všichni ekonomové, od Klause po Schwarze, kteří studovali na území ČSSR, vystudovali marxistickou ekonomii a všichni filozofové marxistickou filozofii. Neboť jiné ekonomie a filozofie se učily toliko jako tzv. kritika buržoazních teorií. Tvrdý český liberál prof. Schwarz (NERV, VŠE) pracoval v ústavu marxismu-leninismu. Václav Klaus psal diplomku o RVHP... To jen tupci, jako autor tohoto blogu, si najdou terč jako je Zaorálek, do kterého se hloupě pokošejí strefit a trefují kozla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.