Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hlista

22. 5. 2012 14:36
homosexuálové mají podíl

na pokleslosti společnosti??? a můžete mi, prosím, sdělit v čem? Nechápu, jak něco takového vůbec můžete ze sebe vypustit 8-o Hlavně, že jste neopomněl zmínit atraktivní vzhled vaší manželky Samkové :-/

1 0
možnosti
LB

Lucie Paceltová

14. 5. 2012 12:35
Bohužel blog nechápu...

Pár bezva Romů znám a kámošíme, bohužel tvoří příliš malou skupinu mezi jinými z jejich etnika. Většina problémů, slovních napadení a krádeží, které se mi kdy staly, způsobili nešťastnou náhodou Romové. Dále práce s nimi patřila k nejnáročnějším, kterou jsem kdy v pedag. a soc. službách vykonávala. A celkově procento průserů, které řeší naši občané a způsobili jim je Romové, asi nebudou pouhá 3%, jak by se dalo čekat podle jejich množství :-/ Takže asi žiji v odlišném světě, než je ten Váš.

7 0
možnosti
JA

SocPredator

11. 5. 2012 20:15
Jako vidět svět z tramvaje

Ubezpečuji autora, že problém s Romy je v této zemi jeden z nejpalčivějších. Osobně ho řadím hned na druhé místo za "schopné" politiky. Je to denní chleba lidí u nás, a kdo mezi ně ZATÍM nepatří, je šťastný člověk (a může vyslovit takový nesmysl).

3 0
možnosti
DS

VyMeTaky

10. 5. 2012 23:23
Tak abychom to shrnuli:

1. Samkové nikdo nezazlívá obhajobu 3 grázlů s mačetou, ale to, jak si bere veřejně do huby poškozené tímto útokem.

2. Samkovou se snaží z obhajoby vyloučit opět nikoli kvůli mačetářům, ale proto, že její veřejně pronesené výroky poškozují pachatele. Ne, že by mi to vadilo, ale jsou nějaká pravidla, jak se má advokát chovat. Když si pouštěla pusu na špacír do medií, nevidím důvod pro pohoršování se nad vláčením těmito.

3. Berete si do huby homosexuály. Můžete nějak, statistikou, prokázat, že jejich podíl na zločinnosti je větší, nebo srovnatelný s vámi zmiňovanou minoritou?

4. Romové sami o sobě je nudné tema. Co ale není nudné tema je fakt, že nápad trestné činnosti byl a je, oproti jiným zdejším etnikům, v podstatném nepoměru vůči tr. činnosti majority. Koneckonců, přispěvatelé serveru romea.cz se chlubí tím, kolik jich tam je.

7 0
možnosti
T

totalmen

11. 5. 2012 0:31
HMMM, ano - Tak abychom to shrnuli:

ad 1/ Klára Samková je profesionálka - nikoho z poškozených si do huby nebrala, sama přivedla jednoho z hlavních pachatelů na policii (viz diskuse níže)

ad 2/ Tato kauza má takové politické pozadí, že si to ani neumíte představit

ad 3/ Nebudu se vytahovat statistikou, kolik toho v tomto státě nakradli homosexuálové ve státních službách, nemám soukromou armádu. Takové výzvy jsou z vaší strany jen chatovým folklórem, jenž je obvykle doprovázen výzvami k podání trestních oznámení. Toto hrdinství si račte nechat  na sobě

ad 4/ Souhlasím s tím, že Romové jsou nudné téma, ač tíživé. Prosím o shlédnutí diskuse níže. Na blog.iDnes jsou romská témata dobrá hlavně pro lovce karmy. Současný stav neřešení romské otázky je výsledkem blbosti posledních vlád od r. 1990. Furt mluvíme o tom, jak v Německu, Francii, Británii atd.  řeší daně, DPH, zdravotní a sociální pojištění. Romskou otázku však už mají vyřešenou. Dávno. Ne kecy na blogu, ale zákonem . A my se tu koušeme mezi sebou na blogu.

PSK

2 0
možnosti
L

listram

10. 5. 2012 23:07
A

tak nadějně ten článek začal.Dnem vítězství.Už jsem nedočkavě hltal kždé slovo kdy se dočtu kolik cikánů padlo v hrdinném boji na barikádách,než je rozebrali a prodali v kovošrotu.Jinak mi to připadá jak Paroubková v kalhotách.Jenže obhájit neobhajitelná nejde.

2 0
možnosti
T

totalmen

11. 5. 2012 0:51
Re: A

Hmm... A co vlastně hájíte vy? Řekněte mi - má obhajoba mojí ženy Kláry něco společného s cikány padlými na barikádách v roce 1945?

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

10. 5. 2012 22:27
Já četla romatorium

1 0
možnosti
T

totalmen

10. 5. 2012 22:33
Re: Já četla romatorium

Já čtu magorium kolem sebe. PSK

0 0
možnosti
P

Pišišmík

10. 5. 2012 22:09
Koukám, že u Chocholoušků si pořídili připojení.

Sláva pokroku! ;-D

5 0
možnosti
B

BobSenklar

10. 5. 2012 22:50
Re: Koukám, že u Chocholoušků si pořídili připojení.

Error ;-D;-D

1 0
možnosti
T

totalmen

10. 5. 2012 21:14
Pro WRUNX: Vtipné, ale škoda, že nevidíte za první roh

Homosexualita není poklesek, stejně jako není poklesek být černý. Není tak těžké zkompletovat seznam homosexuálů-kravaťáků ve státních službách na vysokých postech (máme také "VIP homosexuály" na postech ministrů), kteří toho ukradli v této zemi víc než cikáni a vzájemně si přihrávají další kšefty. Pár jich znám, ale jmenovat je nebudu, nemám na to, abych si platil soukromou armádu. Jenže nikdo je honit nebude -  proboha, jenom jim nic nevyčítejte, mohli by se urazit;-)..., jak hrubě se k nim chová ta odporná homofobní společnost :-). Kradou samozřejmě i heteroušové a proto tvrdím, že tato společnost má větší problémy než jsou Romové. Cikáni jsou super téma, jak odvést pozornost. My, co máme mozek furt v hlavě, umíme číst mezi řádky. Vy ale ne.

Pavel Skramlík

0 0
možnosti
NS

akademik Richard

22. 5. 2012 14:04
Re: Pro WRUNX: Vtipné, ale škoda, že nevidíte za první roh

Kolik kdo ukradl ty špíno? Pokud jsi to načal, jmenuj, kdy kde kdo, kdy jsi podal TO. Jinak se jdi zakopat ty odporný rasistický xenofobní ksindle! Ty jistě mozek v hlavě nemáš, maximálně tak nasráno. Toť můj názor

1 0
možnosti
JN

Wrunx

10. 5. 2012 20:29
To je pozoruhodné

tak vy označujete genetickou výbavu jedince (homosexualitu) za poklesek stejně jako kriminalitu? A co takhle mozek, už jste si ho vyzvednul z čistírny? Zdá se mi totiž že Vám v hlavě momentálně chybí.

2 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

10. 5. 2012 22:27
Re: To je pozoruhodné

nebylo prokázáno, že by homosexualita byla dána geneticky

1 0
možnosti
8

837

10. 5. 2012 19:02
Tak tak cikánský problém je velmi okrajový

vždyť jich jsou jen 3%, to vůbec nestojí za psaní.:-)

Ale okrajový problém už jaksi není cikánská kriminalita ono statisticky 60% osazenstva věznic tvoří cikáni a že tohle zvládnou pouhá 3% v populaci to je myslím sakra velký problém. Já myslím že není člověka který by se nikdy nestal obětí cikánské kriminality.

Nevím proč autor do problému cikánské kriminality tahá nějaké homosexuály, s těmi v podstatě žádné problémy nejsou, nikoho neobtěžují, nekradou, neloupí, živí s prací.

4 0
možnosti
T

totalmen

10. 5. 2012 21:36
Re: Tak tak cikánský problém je velmi okrajový

Pro vás platí totéž do pro WRUNX. A za druhé. Víte, proč tu máme znovu 22 letech vážný cikánský problém? Prozradím vám to, ale nesmíte to moc rozkecat. Po roce 1990 měly všechny ty pomatené vlády na cikánskou otázku stejný názor jako vy. Proto je výsledek NULA, vy ty pomatence jen podporujete. Není systémové řešení. Resp. je opět pomatené a žádné. Proto tu nejsou žádné výsledky a je to stále horší. Komouši to uměli řešit lépe. Cíkán musel pracovat, aby dostával sociální dávky, byla prostě pracovní povinnost a ve formě zákonné normy by se určitě nějaké řešení podobného typu našlo. Modely existují. Poradili si s tím Španělé, Francouzi, Britové, Finové atd, jejich problémy jsou od Arabů a Afričanů, ne od cikánů. Cikáni museli v ČSSR makat, po práci chodili s bílými chlapy na pivo, integrovali se, vztahy nebyly vyhrocené.  V kriminálech byli v drtivé menšině. Dneska sedí doma bez práce, zahálejí, kradou, plní basy. Tak co je lepší - co říkám já, nebo co si myslíte vy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.