Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

2. 10. 2010 18:40
osobní komentář

Pavle moc pěkný  článek a bohužel i pravdivý. Narazil jsem na něj úplně náhodou ,ale velmi mě pobavil.Budu se muset porozhlédnout i po dalších Tvých článcích. Posledních dvacet let jsem Tě ztratil ze zorného pole   a vidím že to je škoda.Jak si možná vzpomeneš sport mě absolutně nezajímá a noviny jsem opět přestal číst.

Zdar a sílu přeje pošťák.

0 0
možnosti
PK

klausuv osel

24. 6. 2009 12:16
Politici su len nasledok,

nie pricina. Mozno klaus v pociatkoch mal urcitu moc, ale od takeho 95 sa vsetko pecie inde. Mozem odporucit http://www.lidovky.cz/podnikatele-na-politickem-trhu-dmq-/ln_noviny.asp?c=A090613_000094_ln_noviny_sko&klic=232018&mes=090613_0

Pozna niekto z vas v cesku alebo na slovensku podnikatela, majuceho majetok cca 100 milionov CZK,  za ktoreho by dal ruku do ohna, ze sa vypracoval od piky, bez uplatkov, len na zaklade myslienky a tvrdej prace? Ja poznam osobne tych ludi asi 60 a kazdy ma maslo na hlave. Tam je problem celej devastacie spolocnosti. Najhorsie, ze system je tak sofistikovany, ze neviem o nicom, co by ho mohlo naburat.

0 0
možnosti
K

kenev

24. 6. 2009 9:56
Vracíme se mezi denní realitu Česka.

Někteří si nepřipouštějí svůj původ z hlediska evolučního vývoje, popsaného Darwinem. Upřednostňují svůj původ revolučním - politickým vývojem. V tomto smyslu jde hlavně o nutný původ pro získání politického mandátu, případně bezedného koryta. Přijde to na stejno.

Copak by mohl někdo říci, zastávající vysoké funce, že pochází z opice? Sami sebe urážet nebudou! Přece ale mají něco s opicemi společného. 

Spouzí a šplhají po stromu kariéry, až se dostanou k tomu podstatnému-korytu.

Zde platí Vaše teorie, že opravdu naše elita má původ hodně společný s vepři. Ti po stromech nešplhají, ale  vyžírají koryta, položená na zemi.

V každém případě neurážejme vepře. Ti za své následníky nemohou.;-D;-)R^

0 0
možnosti
PS

Pavel Skramlík

25. 6. 2009 2:07
Re: Vracíme se mezi denní realitu Česka.

Váš postřeh, který rozlišuje kariérní potenciál na opičí šplhání vzhůru a prasečí rytí korytu, zvláště je-li bezedné, bych bez váhání klasifikoval jako vědeckou hodnotu ;-DR^

0 0
možnosti
MN

lunak

24. 6. 2009 8:02
Abyste se nedostal

do konfliktu s hradním lokajem Hájkem! Ten prý nepochází z opice, natož z prasete. Pravdou ovšem je, že se tak velmi často chová....

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

24. 6. 2009 6:56
Berte to stoicky a s nadhledem, neboť :

Každý politik je dobrý alespoň k tomu, aby sloužil jako odstrašující příklad.....;-)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

24. 6. 2009 6:21
koukám, že jste se pěkně naštval,

rozhněvaný muži:-)Souhlas a karmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.