Pavel Nedvěd je hvězda, která myslí jako žena. Říká NE, myslí ANO

Kdo má rád fotbal, tak si nemůže přát, aby s ním Pavel Nedvěd opravdu skončil. Ale on na 99% neskončí. A je to dobře. Je zbožňovanou fotbalovou superhvězdou a celebritou, která myslí jako žena, co říká ne, ale myslí ano. Vloni koncem minulého roku několikrát řekl, že po sezóně ukončí kariéru, letos to několikrát zopakoval. Všechny spekulace o pokračování kariéry důrazně popíral. Řekl i novému reprezentačnímu trenérovi Františku Strakovi, že skutečně končí. Ale zřejmě to bude platit jen pro Juventus Turín.

archiv

S rozhodováním Pavla Nedvěda o tom, co udělá nebo neudělá, jsou bohaté zkušenosti. Stačí připomenout jeho návrat do reprezentace před baráží s Norskem před mistrovstvím světa 2006. To byla hotová detektivka.

Je to tu znovu. V pátek opět jednal s vedením Juventusu o prodloužení hráčské smlouvy. Jednání neskončilo dohodou. O víkendu jsou s ním v Itálii jeho manažer Mino Raiola (přiletěl kvůli tomu z Belgie, kde žije) a právník manažerské firmy Nehoda Sport Bronislav Šerák, která Nedvěda zastupuje a spolupracuje s Raiolou.

V sobotu dopoledne už běžely zvěsti, že Pavel Nedvěd prodloužil s "Juve" smlouvu o další rok, což slavný český hráč odpoledne svým prohlášením vyvrátil. Okamžitě se rozběhly spekulace o klubech ve Spojených arabských emirátech, o nabídce jednoho z klubů americké MLS, o nabídce Lazia Řím.

Pavel Nedvěd měl před sebou výzvu své působení v Juventusu zakončit elegantně stým ligovým gólem a vstupem do Klubu kanonýrů a pak bude řešit věci dál.

Proč by končil, když to nikdo nechce a pořád na to má ... ? Možná občas myslí jako hollywoodská herečka (ostatně hvězdy mají na vrtochy nárok), ale blázen není.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Skramlík | neděle 31.5.2009 15:10 | karma článku: 11,58 | přečteno: 1660x