Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dedekzbazalu

10. 6. 2009 12:47
pan autor

opět předvedl to, co předvádí již delší dobu. Obsáhlá, nudná a chaotická změť více méně osobních profílů. No dle tohoto návodu, bych nesestavil ani rádio Zvězdočka natož v.v. ČMFS.

Pane publicisto, vynechte alespoň ten sport a fotbal zvláště. 3 články o fotbalovém ničem za necelý týden je opravdu moc silné kafe. A karma ne a ne narůst...že?

Vy by jste mohl psát projevy pro sjezdy KSČM/ČSSD, na ně si čelní soudruzi vždycky potrpěli.

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

10. 6. 2009 15:13
Re: pan autor

Díky, pokud jde o rady, tak jste fakt třída!R^

0 0
možnosti

vindalooo

10. 6. 2009 16:43
Re: pan autor

no Skramlo, skoda ze to nejde rict v zadny souvislosti o tobe. A bud za nas rad, jinak by te necet uz vubec nikdo;-D

0 0
možnosti

vindalooo

10. 6. 2009 16:42
Re: pan autor

Jo, staryho psa novejm kouskum nenaucis. Presne takhle zacinal i s totalsportem, webem Bohemians news atd... Totalsport v tisteny podobe prived zu grunt natotata, tak to zkusil na netu. Par lzivejch clanku o Bohemce k nalakani ctenaru, ale kdyz se mu ve foru zacaly jeho vejmysly vyvracet, pro jistotu ho zrusil. A dneska je to tenhle blog. Clanky o nicem, ktery nikdo necte. Proste klasickej Skramla. Nymand, co nebyl dost dobrej ani pro bulvar. Ted si nechava platit za PR a snazi se ho zoufale maskovat za objektivni zurnalistiku... form;blijici smajlik]

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

10. 6. 2009 17:25
Re: pan autor

ty jsi opravdu ubožák, vindaloo. Když mě jen popichuješ, tak mi to nevadí, ale když lžeš a pomlouváš, tak je to trestný čin. Už se na tom pracuje, ty udato.

0 0
možnosti

vindalooo

10. 6. 2009 23:29
Re: pan autor

;-D vod tebe ten lhar vazne sedi...par postu pod timhle jsem ti vyvratil skoro tucet lzi. To je skoro o tucet vic, nez ze kterejch muzes narknout ty me, ty srabe! A jelikoz mame jeste porad svobodu slova, budu tak cinit i nadale, budes-li si otirat svoji nevymachanou hubu o Bohemku ;-O

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

10. 6. 2009 23:34
Re: pan autor

Jsi fakt pašák R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.