Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

karel60

2. 9. 2009 7:11
Chybička se vloudila.

Kdybyste dával pozor, tak nenapíšete takovou hrubku "Donutit nějak poslance Miloše Melčáka, aby stáhl svou ústavní stížnost...! Soudní spory stáhnou lze, ale ÚSTAVNÍ NE ! Melčák tak mohl učinit před včerejším zahájením jednáním Ústavního soudu, teď už ne, soudní mašina se rozjela a přejede každého, kdo se jí postaví do cesty. A pak že soudy nestojí nad mocí ústavodárnou (nezaměňovat se zákonodárnou).

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 9. 2009 5:46
no jistě že jde o prachy

a nejenom o prachy vydané stranami na volební agitaci. Taky prachy už vynaložené na přípravu voleb - už se měly pomalu tisknout volební lístky, statistika (ČSU) už jede na plné obrátky, je nasmlouvaná spousta techniky, prostor, lidí - ne každému se může říct že se to prostě ruší, minimálně firmy budo chtít náhradu za zrušené smlouvy. K tomu si připočtěme ještě náklady za úřednickou vládu, po které by bez dohody o předčasných volbách nikdo ani neštěk.

A přitom stačilo tak málo - když se hlasovalo o předčasných volbách, pár politických mudrlantů si mumlalo něco o nelegitimitě zákona. Že by již tehdy podali stížnost k Ústavnímu soudu? Ostatně, ani soudci Ústavního soudu nebyli v té době na dovolené v souhvězdí Plejád. Byli tu s námi, četli noviny, poslouchali televizi a rozhlas. Že by je vůbec napadlo upozornit, že odhlasovaný zákon je nplatný. Ale kdež, to se jich přece vůbec netýká.. Ještě že máme Melčáka...

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.