Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kenev

18. 6. 2009 8:28
Myšlení rádoby sportovců se

postupně, ale zcela jistě vymyká z jejich vlastní soudnosti. Bohužel i jejich zaměstnavatelé ne vždy zaujímají správné postoje. Pan sportovec je prostě pan někdo, ostatní ho nezajímá.

Jedna věc je k vážnému zamyšlení. Dovolil by si takový sportovec takové jednání v italském, anglickém ... klubu? Těžko. U nás doposud ano a dokonce v reprezentaci.

Všichni jsou slepí a hluší, zatímco pan sportovec oplývá zvláštními vlastnostmi.

Těmi nejškodlivějšími je sebezahledění a pohrdání. Dokonce reprezentací.R^

0 0
možnosti
WP

Wes Parmalee

17. 6. 2009 8:26
Karma

R^

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

16. 6. 2009 18:25
tak aspon

ze priznal, ze na sraz jezdil pokecat, zachlastat a zasu.at misto reprezentovat, chybet rozhodne nebude R^

0 0
možnosti
PS

Pavel Skramlík

16. 6. 2009 21:47
Re: tak aspon

Nedivím se, že mu to bude chybět. Reprezentace byla jako "opušťák" od klubových povinností, v Atlétiku by si něco podobného nedovolil. Jeho odchod umožní někomu mladšímu a velmi ctižádostivému, aby se prosadil. 

0 0
možnosti
ME

dedekzbazalu

15. 6. 2009 19:13
dávám karmu

pro tentokrát. Protože z jiných a velmi důvěryhodných zdrojů vím, že excesy repre byly pravidelně na denním pořádku při repre zápasech.

Bohužel, to co je napsáno Brucknerovi je holá pravda.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skramlík

16. 6. 2009 21:43
Re: dávám karmu

Díky, měním názor, doteď jsem si myslel, že jste uštěpačný tlachal a agresivní nick. Bohužel celá pravda je daleko horší než si kdokoliv dokáže pomyslet.

0 0
možnosti
J

janos31

14. 6. 2009 10:22
Blbecci

No co, koho jineho zajimalo to povyrazeni, nez blbce co ctou Blesk, Pravo, Halo.. Myslim ze je Vam jasne, na kterou skupinu populace narazim. Jsou to flakaci se zavisti (kdo jiny nez socky, komuniste a cernoprdelnici).. :-) Normalniho cloveka toto tema absolutne nezajima, protoze na nej nema cas. Je mu uplne jedno co dela druhy a soutredi se na to co dela sam a jak na rodinu vydelat co nejvice aby mel syn dobrou skolu, pekny dum, auto atd. R^

0 0
možnosti
DM

trojuhelník

13. 6. 2009 19:48
dobrý bulvár je nutností

pokud bulvární novináři  vymákli skupinků našich reprezentantů v bordelu s děvkami, jen splnili svou povinnost, pokud by nepsali o takových věcech, k čemu by byli?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skramlík

14. 6. 2009 18:44
Re: dobrý bulvár je nutností

Reportéři z bulváru odvedli docela profi práci - nikoliv poprvé - a neskousli ji jen "postižení". Ale to je celkem normální.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.