Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hele.. myší, pavouků, ani hadů se nebojím. Ale doma je nechci. Čeho se ale bojím je, že mi někdo přikáže abych si je domů vzal... Já to neudělám, ale budu pak muset čelit různým sankcím a nakonec jednoho dne přijdu a stejně tam budou.

Myslíte si že se bojím zbytečně?

Muslimů se taky de facto nebojím, no doma je taky nechci...

9 0
možnosti
Foto

Já se Vám nedivím. Já je doma v takovém množství taky nechci :-) Nebude to dělat dobrotu. A ano, myslím, že se bojíte zbytečně. Buď se to stane (je to dost pravděpodobné), pak je Vám strach k ničemu. Protože Vám nepomůže tomu zabránit. Bohužel. Nebo se tak nestane, a pak byl obzvlášť k ničemu. Toho stresu kvůli tomu... :-( Mně spíš zajímá, jestli se v tom soužití, které už v Evropě máme, mezi sebou sežereme, nebo jestli najdeme společnou řeč. A jakou. Zatím se zdá, že my spíš ustupujeme a hádáme se mezi sebou :-( Jestli bych se něčeho bála, je to spíš toto...

0 0
možnosti

Výklad Vaší pohádky by měl mít závěr: "Islám v České republice nechceme"!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 868x
Když jsem šla před 20 lety studovat arabštinu, ťukali si známí na čelo, k čemu že ji budu potřebovat. Když jsem šla před 10 lety studovat religionistiku, opět si ťukali známí na čelo. Náboženství už je přece mrtvé, ne??

Takže možná byste si měli dávat pozor na to, co mě zajímá :-) V současné době je to totiž hlavně čchi kung, čínská medicína a čínština :-) 

Na tomto blogu se věnuji hlavně imigrantskému tématu a otázkám náboženství (islám, křesťanství atd.). Mnohem osobnější blog je dnes blog Žít je umění milovat, který se jmenuje podle mé první knížky :-) Pokud Vás nezajímají jen imigranti, ale i to, co všechno zažívám na té své cestě za šťastným životem, mrkněte se i tam :-) Je to tak trochu jiný svět :-)