A kam přijde, když zemře?

Když jsem byl malý kluk (přinejmenším výrazně manší než jsem nyní), velmi mě zajímalo, kam přijdou různí tvorové po své smrti. Myslím, že otázku "kam přijde, když zemře" si kladlo snad každé malé dítě.

Ale kam přijde takový bloger iDnes, když zemře? Samozřejmě tím myslím když zemře jaksi "blogersky"? 

Někteří přijdou do zapomění, kde se nejspíš chvíli trápí, ale pak si řeknou, že život jde dál a nemá smysl plakat nad rozlitým mlékem.

A pak jsou tací, kteří se s takto potupným koncem nesmíří. Místo aby se vrhli na nějakou činnost, která pro ně bude naplněním, tak jako bájný pták Fénix povstanou z popela svých starých, demagogických a nesmyslných blogů a začnou psát nové.

Ale jedno jim přece jen chybí. To je popularita, čtenáři, kteří poplácají autora obrazně řečeno po zádech a napíšou: 

  • To se těm Majdanistům nebude líbit.
  • Výtečně napsáno jako vždy
  • Opět jste pobavil...karma
  • Nebýt Havla a těch jeho pravdoláskařů, nic takového by se nestalo

nebo nějaký podobě oduševnělý komentář.

No a aby těchto požitků mohli znovu požívat, tak si založí svůj vlastní, skvělý a jedinečný informační server, který jako jediný šíří do světa tu skutečnou Pravdu pravdoucí. Ne jako ta naše zkorumpovaná, profašistická a promajdanská media. 

A aby se tento znovuzrozený bloger mohl o trochu toho místa na výsluní mediální slávy podělit, přizve své věrné přitakávače, konspirátory a jediné zasvěcence do té skutečné Pravdy pravdoucí.

A tak si spolu píšou nesmysly, přitakávají si, pochlebují si, poplácávají si po zádech a rozšiřují své řady dál a dál, aby tu jedinečnou Pravdu pravdoucí mohl nakonec sdílet celý svět.

Pokud byste chtěli vidět jak to vypadá v praxi, tady je odkaz: http://petrfojtik3.webnode.cz/

Pokud jim do návštěvní knihy napíšete také nějakou tu zmínku o jejich vytříbeném intelektu, olbřímí mysli, originalitě, pokud jim popřejete výdrž v jejich novodobém Novoruském mesiášství, pokud párkrát provoláte slávu skřetovi z Kremlu, pošlete do patřičných míst Kalouska, Knížete, nebo třeba Havla, pokud si odplivnete nad tou pakáží pravdoláskařskou - věřím, že i pro Vás se najde u pana Fojtíka místo...na jeho Fojtíkově arše vědění a Pravdy pravdoucí.

Ale bacha, pospěšte si, nebo Vám ta místa zaberou Hermánek s Vyvadilem.

Dobrou noc

Autor: Filip Škopek | pondělí 20.10.2014 23:00 | karma článku: 9,68 | přečteno: 493x