kdyby nešlo o deset miliónů byla by to sranda...

Kdyby nešlo o deset milónů obyvatel republiky, mohl bych se stávajícím politickým tahanicím smát. Podcenil jsme ve svém minulém článku rychlost vývoje, která je opravdu překotná. Myslel jsem si, že na vyjádření jednoho ministra nikdo nečeká, a oni čekali všichni, a když konečně druhý den k vyjádření došlo, tak už toto vyjádření nikoho nezajímalo, protože daný ministr už vlastně ministrem nebyl :).

Jediný, kdo dnes měl rozum, byl kupodivu premiér, protože nepřišel do pravidelného odpoledního diskusního pořadu. Samozřejmě netuším, zda mluvčím uvedný důvod byl skutečný, ale ještě snad politický systém nedospěl do bodu, kdyby se o dalším vývoji měli pánové dohadovat před televizními kamerami. Ano, není sice nad otevřenost, ale než se občas k nějakému konkrétnímu závěru dojde, je třeba o věci jednat, názory korigovat a sbližovat. Pokud se jedná o deset milónů lidí, resp. o tom, zda bude jakákoliv vláda pokračovat či nepokračovat, nemůže to být v přímém přenosu. Pořad jsem tedy propásnul. 

Důvodem mimo krásné počasí a potřebu zakupit pár květin na záhonek bylo mé přesvědčení o tom, že pánové stejně nic nového nevymyslí. Zbývá mi jen doufat, že pánové sami prozří a budou vyměňovat tak dlouho ministra za ministra a figuru za figuru, až budou všechny figury naprosto bílé, čisté a bez škraloupů. To bude krásně na světě :)

Oni to vědí, my to víme, prostě jinak to nejde, bez toho se těžko bude prosazovat jakákoliv změna či reforma. Akorát je otázka zda se všechno stihne do 20.12.2012.....

Autor: Tomáš Škeřík | neděle 10.4.2011 19:20 | karma článku: 9,87 | přečteno: 660x
  • Další články autora

Tomáš Škeřík

Dozvím se někdy proč?

16.3.2022 v 18:24 | Karma: 18,96

Tomáš Škeřík

Tomu říkáte sankce ?

23.2.2022 v 15:23 | Karma: 43,58

Tomáš Škeřík

Půjde Rusko na Ukrajinu?

19.2.2022 v 17:52 | Karma: 30,27