kdyby nešlo o deset miliónů, byla by to sranda II.

Tak mám takový pocit, že se začínám ztrácet. Kdo nesleduje situaci průběžně od rána do večera, určitě se v tom už také nemůže vyznat. Ale kdo na to má čas, sledovat zda jsou odposlechy od profesionálů či amatérů, zda jsou zaznamené rozhovory myšleny vážně či se jedná o cílenou lež? Kdyby nešlo deset miliónů občanů této země, byla by to sranda. Naštěstí patřím mezi 18% obyvatel ČR, kteří se tím vším baví. Zatím!

Skupinka občanů této země se prostě rozhodla, že se zviditelní. Nejvíc jsou nyní bité "hvězdy" a "hvězdičky" bulvárních časopisů, protože se o nich nepíše, není pro ně prostě místo a i když se staví na hlavu, rodí děti  apodobně, nikoho to nezajímá. Ale nebojte se, za pár dnů politickým špičkám dojdou nápady, všichni se na všechny všechno dozví a až se to dozví, tak se zjistí, že jsou to cílené dezinformace. Naštěstí se již podařilo vysvětlit dary mateřské straně jednomu poslanci, byť ještě před dvěma dny neměl vůbec ani pomyšlení letět z Prahy domů prohledávat skříně a hledat nějaké doklady a byl za to svým šéfem veřejně pochválen.

Dnes večer nesmím zapomenout počkat na výsledek večeře s premiérem, v devíti bylo nápadů málo, je potřeba aby se nás sešlo rovný tucet, snad se alespoň trošinku vyspím, protože zítra dopoledne si nesmím nechat ujít oběd s presidentem, tam sice budou jen politické špičky, nápadů tedy asi moc nebude. Snad panu presidentovi slíbí, že se ihned polepší a přestanou zlobit, protože on si zatím ještě myslí, že události dešního dopoledne již přesáhly tolerovatelnou hranici. Ó, jak se mýlí, dnes to byl teprve začátek, budeme ještě pěkně překvapeni. Nebo překvapeni nebudeme, protože to už nikoho zajímat nebude?

Nemáte někdo nahrávku z ložnice? Baterka prý měla životnost jen 14 dnů......

 

Autor: Tomáš Škeřík | středa 13.4.2011 20:29 | karma článku: 8,49 | přečteno: 416x
  • Další články autora

Tomáš Škeřík

Dozvím se někdy proč?

16.3.2022 v 18:24 | Karma: 18,96

Tomáš Škeřík

Tomu říkáte sankce ?

23.2.2022 v 15:23 | Karma: 43,58

Tomáš Škeřík

Půjde Rusko na Ukrajinu?

19.2.2022 v 17:52 | Karma: 30,27