Běž domů Andreji

Běž domů Andreji, čeká tě Bla-Bla-va. Možná bude ještě složité dostat Best in Covid přes hranice, když test odmítá. (ANO, trošku jsem ten song upravil, omlouvám se autorovi, škoda, že již není mezi námi).

Včerejší povolební rozhovor pro ČT mi připomněl jinou osobu, případ pro doktora Chocholouška… „Ovšem ten závod jsem vyhrál já, já jsem ho vyhrál !“ říká p.Volejník, ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje. ANO, taky tu máme vítěze voleb, který je šťastný, že volby vyhrál, snaží se tu zprávu do světa vykřičet, snaží se tvářit, jak je spokojen… Ale není to dobrý herec. Je to pořád do kola, je to zvláštní, jak jsou někteří lidé neschopni jiné přesvědčit. ANO volby vyhrálo, vyhrálo skoro všude 20:80. Minulý pan president hraje snad ještě pořád basket, možná by mohl „vítězi“ napovědět, že se o vítězství nejedná. Jedná se maximálně o vítězství Pyrrhy, abych si vypomohl národním géniem. ANO vyhrálo, bohužel však s nulovým koaličním potenciálem. Slzičky, kanoucí z plačících očí naštěstí zachytával respirátor, již včera před Sokolovnou a dnes asi celý den, takže na obrazovkách vidět nebyly.

Dnes v Událostech na ČT to ještě vylepšil: „Tak jsme to čekali, cíl je jasný, odstavit Babiše, antibabiš“ ….búúú, búúúú, búúú.

Korunu všemu nasadil president se samolibým úsměvem: „Je to politováníhodné, vítěz voleb se obchází… tyto poražené strany pak vytvoří proti vítězi voleb splácanou koalici, což není sportovní…“ Politika však není sport.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Škeřík | neděle 4.10.2020 19:20 | karma článku: 32,62 | přečteno: 1156x
  • Další články autora

Tomáš Škeřík

Dozvím se někdy proč?

16.3.2022 v 18:24 | Karma: 18,96

Tomáš Škeřík

Tomu říkáte sankce ?

23.2.2022 v 15:23 | Karma: 43,58

Tomáš Škeřík

Půjde Rusko na Ukrajinu?

19.2.2022 v 17:52 | Karma: 30,27