Causa Pravda o 11. září?

Protože jsem zde našel u několika blogů (naposledy dnes u: http://petrbuben.blog.idnes.cz/c/62138/911-fakta.html)nalezl opakovaně pochyby o tom, jak to ve skutečnosti s pádem Dvojčat bylo a protože jsem se dva roky před vojnou a rokem 1989 živil jako projektant pozemních staveb, nedá mi, abych své pochyby, že Dvojčata někdo odstřelil připravenými náložemi, nezveřejnil.

Pád mrakodrapu po odstoeluKenny Reggins

V podstatě jde o to, že v USA se množí poslední 3 roky pochyby na odborné úrovni, že o nárazu letadel zainteresované bezpečnostní složky předem věděly (nebo o řád větší spekulace, že mu napomáhaly). Tyto domněnky jsou ale podporovány velice relevantními důkazy, které by každého soudného člověka, neměly dle mého nechat klidným.

Podívejte se na jeden slovenský web: http://911.yweb.sk/. A pokud budete netolik na pochybách, věnujte pozornost ještě tomuto odkazu: http://linuxconf.bloguje.cz/619460-pravda-o-11-9-2001.php , kde najdete celkem tři 600 MB videa, dvě z nich i s titulky. Mnoho se také dozvíte, progooglujete-li slovní spojení: "pravda o pádu dvojčat", nebo také: "youtube twins 9/11". Neručím za to, že tvrdí pravdu a také že půjdou otevřít, či stáhnout. Pouze mě zaujal již několikáty odkaz na 9/11, tentokrát kolegy Petra Bubena na idnes, který byl tak chabý na argumentaci.

Objektivně: nezdá se mi, že po třech letech, kdy se v USA konají veřejné přednášky na toto téma a sílí pochyby, které jsou tak dobře a skoro nevyvratitelně podloženy a argumentovány, že by se nenašel nikdo, kdo by inicioval nezávislé vyšetřování, nebo dokonce proces "po americku". Na druhou stranu, ty argumenty zní přesvědčivě a jako stavař jsem tak nenašel nic manipulačního ani nelogického.

Udělejte si mezi svátky pár desítek minut času a mrkněte ne některé ty odkazy a udělejte si vlastní obrázek. Teprve potom mi do komentáře případně napište, co si myslíte. Víte, proč mi, jak to ve skutečnosti bylo není jedno? Protože Česká republika a my všichni, kdo zde žijeme, v posledních letech a zvlášť v těchto dnech (radar) se utíkáme pod budoucí ochranu Spojených státu, NATO a spřízněných struktur. Nejsem asi jediný, kdo si právě odcházejícího Bushe nejvíce spojí s lživým obviněním Iráku a vykonstruovanou záminkou k invazi (agresi?) ohledně držení jaderných zbraní. A právě tomuto státu a s  ním spojené struktuře vkládáme do rukou naši obranu, bezpečnost a bezpečnostní suverenitu.

I když asi nemáme jinou možnost (vyjma švýcarské neutrality), jak vyřešit naši obranu a bezpečnost, stejně bychom se neměli spojit s lhářem a možná (v případě dvojčat) lhářem nadruhou a ...

Protože netvrdím, že to s pádem Dvojčat dne 11. 9. 2001 bylo jinak, než je všeobecně uváděno, prosím Vás, případné vkladatele komentářů, piště namísto obecných názorů, které nikdo z nás stejně nemá ničím podložené, raději komentáře s názory, zda to bylo tak, nebylo zda se jednalo skutečně o dlouhodobě připravenou a řízenou demolici Dvojčat. Je zbytečné mi do komentářů psát, že jsem se asi zbláznil, ldyž toto tvrdím - naopak, já to netvrdím, pouze jsem do tohoto blogu a na jedno místo popsal mé pochyby a poznatky a je to opravdu pouze téma do diskuze, já ta podminovaná dvojčata 8. 11. 2001 opravdu neviděl.

Autor: Jiří Skalský | čtvrtek 18.12.2008 11:50 | karma článku: 13,20 | přečteno: 887x