AL

Když někdo nechodí k volbám, svěřuje jakékoli veřejné rozhodování do rukou jiných a vzdává se práva k čemukoli mluvit.

Foto

Takovou moudrost vyčetl pan Lisovský z čeho?? Mají to snad psáno někde v kostele? Podle stejného klíče by mohl A.L. požadovat, že "Kdo nepracuje, tak ať nejí!!". Případně, kdo nemá řidičák, nebude tady kecat do toho, čím se bude v ČR jezdit

Foto

Ano, ano? Pan Lisovský má asi dojem, že vážně celé dopoledne nedělám nic jiného, než že čekám na jeho hodnocení mého článku. Ale to se dost plete.

JL

Pan Lisovsky a pan Sindelar vedou velkou diskuzi. Osobni, jeden proti druhemu. Radim kazdemu ctenari jit si precist jiny clanek a ke konci se zde vratit. Snad bude u konce to velke ceske rozjimani o nasi vlade. Vlastne ne, bude to ukazka, co ti dva maji jeste v mozkove kure. Ach jo..... boze, kam jsi tu dusi dal!???

VF

Správný pohled, správný názor. Obliba Fialovy vlády roste neustále každým dnem a jasno se krčí někde na konci tunelu. Nemá to chybu. A fotka taky super !

  • Počet článků 326
  • Celková karma 17,05
  • Průměrná čtenost 1133x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).