JK

Sociální dávky opradu nelze získat snadno. Aspoň od roku 2008. Byl jsem bez práce a neměl nárok ani na korunu. Nebyl jsem vlastník bydlení, cenných věcí, auta atd. Takže to slovo SNADNO si nechte od cesty.

Foto

Pane Knechtovský, na váš případ nepřiznání dávek, se hodí přísloví "Když se kácí les, lítají třísky" - protože možná někdo jiný ty dávky dostal ten stejný den možná úplně SNADNO. Úřad musí na někom ušetřit, aby mohl jinému dávku vyplatit.

Foto

ČEZ není státní úřad. Ať si vyplácejí, kolik chtějí, když si na to vydělají.

Foto

Pravda. Pravdu máte "pane blogere ekonome R.N." ale jen napůl, protože ČEZ je podnik POLOstátní. Na ty svoje odměny si hezky snadno "vydělali" prodejem nikoliv laciné, ale náležitě drahé elektřiny.

  • Počet článků 326
  • Celková karma 17,05
  • Průměrná čtenost 1133x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).