To jste přehnala paní doktorko!

Rozhodnutím, kterým měla soudkyně JUDr. Naděžda Křivánková osvobodit dlužnici na její vlastní žádost od placení neuspokojených pohledávek podle §415 tuto dlužnici mohla připravit o život.

Dlužnice v insolvenčním řízení, kterou dostala na starosti paní doktorka Křivánková, požádala o osvobození od placení neuspokojených pohledávek. Jak znám já paní doktorku Křivánkovu, nezajímá se o obsah, ale o důvody zamést osudy jednotlivců pod koberec, ospravedlněním falešné morálky. 

Tady u této dlužnice však paní doktorka překročila všechny meze. 

Z žádosti dlužnice napsané na kostkovaném papíře, předpokládám vlastní rukou, je žádost o osvobození od placení neuspokojených pohledávek podle § 415 IZ. Paní dlužnice uvádí, že prodělala mozkovou mrtvici, lékař ji diagnostikoval pouze jednu, navíc poškozenou ledvinu. S nemocnou páteří a kloubů může pracovat pouze 10 hodin týdně. 

Paní doktorka Naděžda Křivánková?

Ta zjistila, že dlužnice zaplatila pouze 28,6% přihlášených nezajištěných pohledávek v přesných číslech v korunách se jedná o chybějící částku 10000,-Kč téměř přesně. Dále paní doktorka ve svém usnesení uvádí, že dlužnice nesplatila 100% přihlášených pohledávek. Jak se k tomuto číslu dostala? Zneužila pravomoc úřední osoby tvrzením, že je povinností dlužníka splatit plněním splátkového kalendáře nezajištěným věřitelům 100% přihlášených pohledávek?

Podle mého se pokusila svým usnesením zkratovitým jednáním psychicky labilního jedince připravit tuto dlužnici o život. Paní na další mrtvici měla obrovské předpoklady.

Žádám Vás paní doktorko Naděždo Křivánková, aby jste dobrovolně odstoupila z funkce  samosoudce Krajského soudu v Praze, aby orgány činné v trestním řízení mohli proti Vám zahájit trestní stíhání. Pro pokus zneužití pravomoci úřední osoby s úmyslem způsobit jinému vážnou újmu z nedbalosti.

Z insolvenčního rejstříku jsem uložil dva hlavní důkazy (žádost dlužnice a usnesení o zamítnutí žádosti) ve svém počítači pro případ, že by někdo chtěl tuto databázi zmanipulovat a jsem připraven poskytnout svědectví orgánům trestně činným. 

Autor: Marek Šiňanský | čtvrtek 30.7.2015 18:54 | karma článku: 20,16 | přečteno: 2017x