Nesmiřitelní!

Krajskému soudu v Praze. Sděluji soudu, že jsem shromáždil a stále shromažďuji důkazy, jež by s pomocí kriminální policie, měli odhalit řadu trestných činů. Pletichy, zneužití pravomoci úřední osoby, úplatkářství, zpronevěra atp.

V nejbližších dnech ještě musím rozeslat oficiální výzvy k podání stanoviska všech podezřelých, jejichž libovolné odpovědi, ba i absence jakýchkoliv odpovědí, měli dokázat alespoň, některé jmenované přestupky.
Nástin toho, k čemu v budovách Krajského soudu v Praze, pravděpodobně dochází.
Okrádání dlužníků, jež podají svůj insolvenční návrh s návrhem plnění splátkového kalendáře probíhá asi nějak takto.
Pokud se podaří vykrást jakákoliv částka nad zákonem stanovených 30% plněním splátkového kalendáře, který se záměrně nestanoví ve schvalovacím usnesení, plynou z této částky provize do kapes insolvenčních správců a angažovaných soudců od klíčových věřitelů s přihlášenými nezajištěnými pohledávkami. Správci záměrně nepopírají jasně popíratelné nezajištěné pohledávky, kvůli očekávaným provizím a na základě neznalosti, či nevědomosti dlužníka. Z vlastní zkušenosti měl správce připraveny poznámky u dvou věřitelů, které se chystal popřít. Přesvědčil mě o nemožnosti popření, čímž zneužil pravomoci mou nevědomostí.
Srážky k nezabavitelnému minimu se staly rutinou, avšak jsou nezákonné, kvůli absenci splátkového kalendáře. Přinejmenším dochází k diskriminaci mezi jednotlivými dlužníky, jež zakazují evropské úmluvy.
Jestliže se však dlužník, rozhodne domáhat se svého práva důsledně podle zákona, je oddlužení zrušeno, pravděpodobně korumpovaným soudcem a prohlášen konkurz. Dosud získané prostředky, byť je, splněno zákonem stanovené oddlužení jsou zpronevěřeny a věřitelé dále zvyšují své pohledávky v očekávání výkonné moci exekutorů jako před návrhem oddlužení. 
Slaboduchý dlužník v podobné situaci nezřídka sáhne po radikálnější obraně a dopustí se sebepoškozování. V okolí každého občana této země žije někdo, jehož příbuzný, nebo kamarád, nebo známí si sáhli úspěšně na život, kvůli nějakému dluhu. 

Se svým návrhem jsem v roce 2010 dlužil půl milionu. V roce 2013 oddlužení zrušili, přinejmenším před uplynutím pěti let ze splátkového kalendáře. Správcem jsem byl okraden o téměř čtvrt milionu a stále podle informací sdružení Solus dlužím půl milionu.

Společně s několika nadšenci chceme hlásit evropskému soudu pro lidská práva, co se v Česku děje. Doufáme, že viníci budou řádně odměněni. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Šiňanský | sobota 6.6.2015 20:00 | karma článku: 12,76 | přečteno: 666x