Moje dcera Barunka zemřela na maturitním plese

Ano, to je ta krásná holka, kterou jste viděli ve všech médiích. Ano, to je naše dcera, která zemřela rodičům v náručí ... To je ta krásná holka, kterou oživovali záchranáři dalších 40 minut

BarunkaBarbora Vlková

Tento týden máme tříměsíční výročí od úmrtí Barunky. Jednu noc jsem nemohla spát a zjistila jsem, že ještě není něco v pořádku. Musíme dát Barunce klid a očistit ji.

 Před delší dobou jsem obdržela od vyšetřovatele případu mjr. Badina informaci, že má dcera nezemřela na drogy. Žádní delfínci, extáze, drogy. Toxilogické vyšetření odhalilo látku, která není drogou a policie vyšetřuje jak a kdo mou dceru zabil.

Dozvěděla jsem se, že se chystá pořádání koncertu proti drogám pod záštitou Barči. Volala jsem mjr. Badinovi, že chci aby byla má dcera očištěna a že musíme sdělit, že má dcera na drogy nezemřela. Informoval mě, že tato informace může proniknout již na veřejnost.

Jenže ten rozhovor se rozvinul jiným směrem. Mjr. Badina :  " Simono, to by nám strašně pomohlo takový koncert, kdyby přišlo hodně mladých lidí a vzalo si poučení "  a já jsem odpověděla " Barča na žádnou drogu nezemřela " a následující informace mě uzemnila  " Kdyby Barča byla na živu, tak by nepomáhala ?  Každý rok v Praze umírá 20 mladých lidí na použití drog " Uf, najednou to dostalo jiný náboj, jiný směr.

Zavolala jsem tatínkovi Barči a řekla jsem historku s vyšetřovatelem. Barči táta souhlasil.

Takže Barůůů, budeme s Lády pořádat koncert proti drogám pod Tvou záštitou, pokud si měla negativní reklamu, tak ať ji použijeme k něčemu dobrému.  Aby po maturitním plese nemusela policie zatýkat 9 dealerů drog, aby se na žádném jiném matuiritním plese nemuseli bát rodiče o své děti.

Děkujeme všem, kteří jste s námi a držíte nás za ruku, když pláčeme. Děkuji všem, že jste otevřeli ochranné deštníky a nepustili k nám média. Děkuji všem, že jste žádné informace nevynesli ven. Děkuji spolužákům a kamarádům za to, že jste drželi pohromadě.

 

Barunko, Eliška říká: "naše Barunka, co je v nebíčku". Barunko, Milujeme Tě.

 

Simona, máma Barunky

 

 

 

 

 

 

Autor: Simona Vlková | úterý 18.6.2013 22:08 | karma článku: 48,29 | přečteno: 72437x