Nová nemocnice Zlín? ANO!!!!!

Nejsem příznivcem strany ANO, ale tenhle nadpis je výstižný a trefný. Tradice a změna. To nesouvisí s panem Čunkem. A jsem si jist, že pan Baťa, podle  toho, co o něm říkají mí kamarádi, kteří se s ním setkali, by s tím souhlasil.

Opět jsme totiž u byznysu a u toho, kdo z toho bude profitovat. Jenže mně, pacientovi, je to jedno. Chci dostat nejlepší péči na jednom místě.  Když se podíváte na mapu areálu Baťovi nemocnice, tak se musíte zhrozit. Ano, v minulém století tento projekt fungoval. Několik jednotlivých pacientů denně, samostatné budovy, přímo lázeňský areál, vše fungovalo. A sem tam převézt pacienta mezi budovami? Není problém.

Ale stačí to dnešnímu počtu pacientů?  Denně ošetřených pacientů?  Vzhledem ke specifikacím, lze dnes převážet pacienty ať už tunely nebo po venkovních cestách na vozících?  Mám já, pacient, přecházet mezi jednotlivými budovami na své osobní riziko, když lékař řekne, že patřím na jiné oddělení a tedy i jinou budovu?

Jakožto pacientovi je mi jedno, kdo ty pozemky koupí.  Já chci být dobře a kvalitně ošetřen. Na jednom místě.  To páni zlínští zastupitelé mějte v první řadě na zřeteli.  Dá se ve stávajícím areálu Baťovi nemocnice postavit nová moderní budova? Pokud ano, tak nejsem proti. Ale pokud ne a i v budoucnu by se mnou pacientem sestřičky pobíhaly mezi desítkami budov a naběhaly by desítky kilometrů, že by mohly na olympiádu na maraton, pak nesouhlasím. Já pacient nesouhlasím. 

Já, pacient, páni zlínští radní,  souhlasim s výstavbou nové krajské nemocnice. Protože současná nesplňuje podmínky péče o pacienta. A modernizace staré? Nesmysl. Začněte stavět, udržujte provoz staré. Dáváte statisíce na jiné blbosti a nesmysli. Tak konečně udělejte správné rozhodnutí.   A jsem zvědav, až požádám o výdaje KU Zlín na rok 2019, kam jste to poslali a kdo z vašich příbuzných či známých si namastil kapsu. Vždyť všichni víme, jak to chodí a jak to funguje.

On pan Babiš není jedinou  černou ovcí ve stádě a ve státě.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Šimík | úterý 17.12.2019 18:04 | karma článku: 13,37 | přečteno: 455x
  • Další články autora

Petr Šimík

Hrdost nebo pýcha

30.1.2020 v 18:45 | Karma: 0

Petr Šimík

Dějiny lidstva

27.1.2020 v 11:21 | Karma: 14,61

Petr Šimík

O antisemitismu

22.1.2020 v 15:54 | Karma: 11,85