Bible, Mein Kampf

Myšlenky. Slova. Věty. Příběhy.  Zapsané příběhy. Hledání odpovědí. Hledání důkazů. Jsou příběhy a my hledáme důkazy o těchto příbězích.

Knihy. Zapsané příběhy. Hledání důkazů pro podporu slov. Bible. Mein Kampf. Je Bible lepší než Mein Kampf? Je v nich nějaký rozdíl? 

Nejsem antisemita. Jen hledám odpovědi. Vesmír je založen na informacích. Každou informaci si můžu vyložit jinak než požaduje většina. A tak se ptám : Je  nějaký rozdíl v poselství uloženém v Bibli a v Meine Kampf?  Není.

Zapomeňme na Boha. Vezměme text. Starý zákon. Mein Kampf.  Co je hlavním tématem obou knih? Je to nadřazenost jednoho národa nad všemi ostatními. Co dělal Hitler? V rámci tvrzení o nadřazenosti germánské rasy likvidoval jiné národy.  Co tvrdí Židé v Bibli? My jsme Bohem vyvolený národ. A díky tomu, při  hledání obyvatelné země pro náš národ, můžeme vyvražďovat všechny, kdo nám stojí v cestě. V historii lidstva, je hodně vůdců, kteří přesvědčili ostatní o vlastní nadřazenosti nad ostatními. Alexandr Makedonský.  Čingischán. Atilla. Xerxes. Karel Veliký. César. Napoleon. Atd. Proč je nám neustále vymýván mozek tvrzením, že jen Židé jsou ti nejsprávnější lidé?  Vždyť jen díky tomu Židé můžou cokoliv. Vše jim omluvíme. Vždyť jsou Bohem vyvolený národ. 

Ne. Nejsou Bohem vyvolený národ.  Pravý Bůh nerozlišuje dobrý a špatný. Nevyzdvihuje. Neponižuje. Je pouze jeden Bůh pro všechny bez vyjímky. Ať ho nazvete jakkoliv. Bůh. Jahve. Allah. Manitou. Brahma. Perun. Odin. Zeus. Atd. Lidstvo bojuje proti diktátorům, proti lidem, kteří chtějí ovládnout svět. A při tom poslouchají a omlouvají národ, který vyvraždil x národů. A tzv jim lezou někam. I američané,  samozvaní ochránci svobody je poslouchají. Židovský národ zkrátka může vše. A když proti nim něco řekneš, jsi špatný. 

Nemám nic proti Židovskému národu. Lidé přicházejí a odcházejí. Národy přicházejí a odcházejí.  Je špatné, když hrdost přeroste v pýchu. Proč netruchlíme pro národy, které Židé zlikvidovali.  Proč netruchlíme pro národy, které vyvraždil César, Čingischán, atd. Proč se necháme ovládat větou v Bibli o vyvoleném národě?  

Pokud se zamyslíte nad  existencí Boha, tak musíte přijmout tezi, že neexistuje vyvolený národ. Je jen člověk. A lidstvo. Není běloch, černoch, indián, křesťan, islamista, budhista, rus, američan, žid, atd. 

Bůh stvořil člověka. Nic víc, nic míň. Všichni jsou si rovni. Bez rozdílu. Tak proč neustále musím v televizi sledovat propagaci židovského národa?  Proč?  Chcel -,li se křesťanství někam pohnout, musí se zbavit Starého zákona.  Starý zákon patří Židům. Křesťanství je o odkazu muže jménem Ježíš.  Nemusím si kvůli tomu nechat vymývat mozek historií židovského národa. Vždyť  mnozí lidé znají historii židů líp než historii vlastního národa, historii českého národa. 

A tak bych se mohl ptát dokola. Nevidím k tomu důvod. A nedivte se, že opět jsou na pořadu dne antisemitské problémy. Židé si za to můžou sami.  V minulosti. Dnes. I v budoucnosti. Za vše může jedna věta v Bibli : Vy  jste můj národ vyvolený.  Já nevěřím, že to tak bylo řečeno.  Bohužel, Židé o tom přesvědčili celý svět. A svět chce být klamán. 

 

Autor: Petr Šimík | neděle 15.9.2019 20:57 | karma článku: 9,04 | přečteno: 349x
  • Další články autora

Petr Šimík

Hrdost nebo pýcha

30.1.2020 v 18:45 | Karma: 0

Petr Šimík

Dějiny lidstva

27.1.2020 v 11:21 | Karma: 14,61

Petr Šimík

O antisemitismu

22.1.2020 v 15:54 | Karma: 11,85