Diskuse

Prostřeno!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jana.krcova

14. 10. 2012 12:19
:)

polévka z mléka je asi nejlepší..:)));-D

0 0
možnosti
IK

ivuskli

13. 10. 2012 16:59
Tak kdyby vybírali kultivované občany,

mohlo by to být zajímavé. Ale v současné podobě tam obvykle figuruje alespoň jedna hysterka, která se rozpáče, a jedna "zlá" teta/strejda, aby bylo o čem celou tu hodinu točit, žejo ;-) . Taky někdy koukám, ale moc mě to neba. Prostě takový umělý jako všechny ostatní "reality" show.

PS A recepty nejsou taky žádnej odvaz, v naší kulinářské vinárně si řekneme lepší. Anebo hledám na netu, když mne něco zajímá. Nebo fantazíruju a to je pak stejně nejlepší bašta.

0 0
možnosti

Bára33

13. 10. 2012 19:46
Re: Tak kdyby vybírali kultivované občany,

nedělejte si iluze, tohle je prostě průřez českou populací, Mám obavy že tolik "kultivovaných" občanů, aby zaplnili všechny díly pořadu,  u nás není

1 0
možnosti
P

pěnice

13. 10. 2012 14:19
Už dlouho se nedívám,

protože velmi brzy se ukázalo,že tam většinou chodí lidé,kteří tam jsou jen kvůli penězům a vařit zvládnou jen základní, jednoduchá.jídla A ti co uměli, nebyli snad ze závisti ohodnoceni. Další skupinu tvoří ti, co mají novou kuchyni a chtějí se předvést. Myslela jsem si, že pochytím nějaké novinky a ne že budu sledovat kantýnská meníčka.Včera   ( protože mám chřipku, tak jsem zkoukla část ) nebo předevčírem jsem zachytila nějaký starší díl, kdy paní dělala telecí na zelenině a vařený brambor.To měla být slavnostní večeře.Na talíři to vypadalo jako nablité a hostům bych to asi takto naservírované nedala. Ne že by to nebylo dobré,ale do kulinářské soutěže? A to se nebudu zmiňovat o "zábavě" během jídla,chování či stolování,kdy někteří neumí ani držet příbor.

0 0
možnosti
JF

Frollik

13. 10. 2012 13:37
VIP prostřeno je poměrně inspirativní, když se dívám

na přípravu jednotlivých jídel (a oprostím se od natřásání se celebrit a blbých keců). Ovšem klasické prostřeno, které asi točí ostravské studium je fakt síla. Byty vybaveny s vrcholným nevkusem, nádech 50. let, severomoraváci škaredí, tlustí a hnusní. Ani vařit moc neumí. Prostě na to se snad ani nedá dívat.

0 0
možnosti
P

pěnice

13. 10. 2012 14:21
Re: VIP prostřeno je poměrně inspirativní, když se dívám

Ukažte své foto,krasavče.Vy musíte hodně "inteligentní".Vás nemusím ani vidět a vím, co budete zač.RvRvRvRv

2 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

13. 10. 2012 11:17
Moc to nesleduju, ale...

... poměrně nedávno (nevím, možná měsíc zpátky) vysílali díly, kde jednou účastnicí byla relativně mladá žena, tuším samoživitelka, která hostům naservírovala jako přílohu kupované hranolky a absolutně neunesla jejich (osobně bych řekla celkem oprávněnou) kritiku a pak si na každém dalším, co vařil, hledala sebemenší a sebedivnější "chybičky", co by jim na oplátku za ty hranolky vytkla a kolikrát byla fakt úplně mimo. Celkově to byla velmi, ale opravdu velmi nepříjemná, až zlá, osoba.

Pak jsem viděla díly, kde nějaká mladá dívka vytýkala hostitelům, že k dezertu nenabídli kávu. Nevím, jak komu, ale mně teda nepřijde normální nabízet kávu kdo ví v kolik večer...

No a nejvíc mě fascinoval jeden účastník, který byl snad vegan či co. Nějaký mladý hošík to byl (vysílali to už celkem dávno) a nejedl prakticky nic. Co takoví lidi v tom pořadu vůbec dělají?! 8-o

0 0
možnosti
JM

jamijam

13. 10. 2012 7:42
Párkrát jsem se dívaj na celé,

pak už jen na posledních 5 minut, na to bodování a teď už vůbec ne. Znechutila mě ta nevraživost a intriky pro nic.

Co se týče vzorku populace, tak reprezentační vzorek to určitě není, jsou to jen ti, co chtějí veřejně exhibovat, a to běžný člověk není.

Jinak přeji hezhý den! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1850x
Lehce cynická, nesmírně tolerantní osoba.