Zeman požádal Čínu o anální testy. Hrdě!

Podařilo se nám získat text dopisu Miloše Zemana jeho čínskému protějšku, v němž k žádosti o čínské vakcíny přidává žádost o čínské anální testy.  

Vaše prezidentské veličenstvo, velevážený soudruhu prezidente Si Ťin-pchingu,

Kdybychom se viděli osobně, pobil bych před Vámi čelem o zem, pokud byste ji nějak dokázali dopravit přede mě do svislé polohy.

Děkuji Vám z celého svého srdce, které mám jako zvon, o plících nemluvě, a Vy jistě též, za přislíbení dodávky čínských vakcín Sinopharm. Možná jsme malá země, ale jsme země významná. Země nejednoho Haška, Prognostického ústavu, Evy a Vaška, mnoha vynikajících byť nyní hladových herců, Krtečka, pravých noh českých fotbalistů působících v Číně, i jejich levých noh, když na to přijde. Tady bych se chtěl dodatečně omluvit za vítězství českých fotbalistů nad čínskými na turnaji v Nan-ningu v roce 2018.

Rád bych Vás touto cestou s nejvyšší hrdostí požádal o dodání análních testů na covid. Potřebujeme nyní masivně testovat zejména ve firmách. Zaměstnanci musí projevit loajalitu nejen své vlasti, ale i své firmě. Odmítáš anál? Letíš! Víme, že i ti šikovní Japonci se silami podstoupit anální testy jsou na konci, my Češi se však přizpůsobíme. Byl jsem informován, že test probíhá tak, že do rekta je do hloubky 3 až 5 centimetrů zasunut tampón, jímž se dvakrát otočí. To Češi vydrží. Já a naše vláda dokážeme naši společnost, rozvrkočenou několika nešťastnými kroky a vyjádřeními vládních činitelů, stabilizovat. Považuji za skutečně symbolické, že čínský virus porazíme čínskými zbraněmi a můžeme se od Vás poučit v disciplinovaném přístupu při zvládání pandemie. Vaše strana a stát vždycky dávají život a bezpečnost svých lidí na první místo. U nás to zatím vypadá jako intenzivní management populace České republiky covidem, ale to se s Vaší pomocí brzo zlepší a tak i náš boj s pandemií vstoupí do učebnic!

Vztahy obou našich zemí a jejich výrazný rozvoj v posledních letech považuji za velmi přínosný a užitečný pro obě strany a jsem přesvědčen o tom, že je v zájmu České republiky tyto vztahy i nadále intenzivně rozvíjet. Osobní aktivity některých českých politiků nejsou výrazem změny oficiální politiky České republiky a považoval bych za nešťastné, aby takto byly kýmkoliv vnímány. Vystrčila jsem již odstrčil na vedlejší kolej a také Hřibovi srazíme ten jeho fanfarónský klobouk.

Dovolte mně, abych se s Vámi rozloučil citátem Vašeho i mého milovaného Konfucia: "Šlechetný se nežene do řečí, ale pospíchá do práce.“ Očkujme a testujme!

Prezident České republiky Miloš Zeman
 

 

Autor: Jenda Šilhavý | pondělí 8.3.2021 8:08 | karma článku: 21,11 | přečteno: 572x
  • Další články autora

Jenda Šilhavý

Žiju v polychlaporii

9.1.2024 v 9:09 | Karma: 15,75

Jenda Šilhavý

Automobilism jest debilism

29.8.2022 v 7:07 | Karma: 12,18