Pracující na podporu Miloše Zemana

Nemohu nesdílet tento otevřený dopis, který se mi dostal do rukou a který snad dá jasně najevo, že drtivá většina občanů si přeje, aby naše děti vyrůstaly v klidu a míru...

... a aby občané nebyli nuceni po práci poslouchat ve veřejnoprávní televisi bludné rádoby občanské výzvy, jak předvedli v přímém TV přenosu Koller a Dusilová.

„My, pracující závodu ČKD Kompresory se vší rozhodností odsuzujeme provokační vystoupení protizemanovských sil. Podobné akce, snažící se vyvolat zmatek a chaos v naší společnosti nikomu a k ničemu dobrému nepřispívají. Nabádáním k tomu, aby se občané nebáli vyjádřit svůj názor, ještě nikdo žádnou práci neudělal. Rozvoj kapitalismu čínského typu v naší zemi nemůže mít nic společného s anarchií. Proces přestavby vyžaduje ne vyvolávání vášní a zasévání zmatku do hlav mladých lidí, ale prostor a podmínky pro klidnou práci. Jedině ta může vést k naplnění všech cílů, které před nás v současnosti staví progresívní část naší vlády v čele s presidentem Zemanem. Žádáme proto, aby proti pachatelům i organizátorům podobných výtržností bylo přísně zakročeno. Chceme v klidu pracovat, žít a konzumovat."

Interní pokyn pro závodní kuchyň: podepsavší (pouze) mohou celý týden volit C: ŘÍZEK!

Pondělípolévka:
A:
B:
C:
D:
Úterýpolévka:
A:
B:
C:
D:
Středa
polévka:
A:
B:
C:
D:
Čtvrtekpolévka:
A:
B:
C:
D:
Pátekpolévka:
A:
B:
C:
D:

Sic gorgiamus allos subjectatos nunc! Dobrou chuť!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jenda Šilhavý | úterý 12.4.2016 14:00 | karma článku: 23,22 | přečteno: 1553x
  • Další články autora

Jenda Šilhavý

Žiju v polychlaporii

9.1.2024 v 9:09 | Karma: 15,75

Jenda Šilhavý

Automobilism jest debilism

29.8.2022 v 7:07 | Karma: 12,18