Fotky nahého MT - všechno je jinak!

Píšu tenhle článek na útěku. Skrývám se. Měním IP adresy tak často, jak jen to lze. Jsem bývalý bezpečák. Víc vám o sobě říct nemůžu. Jsem někdo jako třeba Joe Turner z filmu Tři dny kondora.

Ještě chci uvést na pravou míru, proč to všechno píšu právě na tomhle blogu: chudák Dr. Jenda - nalogoval jsem se dnes v noci do jeho blogu čistě náhodou - ten černý Petr mu nepatří a věřte mi, on s tím nemá nic společného!

A teď k věci - nemám moc času. Nemůžu ani mluvit přímo. A i kdybych mluvil, stejně byste mi nevěřili. Neuvěříte ani teď. Vím to. Ale ti chytřejší z vás si to poskládají dohromady. Budu používat na první pohled směšné kódování - použiju postavy, reálie a příměry z filmových Hvězdných válek. 

Proč? Všechno to začalo za éry prezidenta Reagana. Vzpomínáte na SDI? Ne, nejde o poslední verzi motoru pro Škodu Octavii. Jde o Reaganovu Strategickou obrannou iniciativu z konce osmdesátých let minulého století. Nemůžu vysvětlit všechno, jsem v časové tísni, ale tenkrát nešlo jen o "hvězdné války" naostro. Už v té době existovala Síť - vždyť vznikla na objednávku vojenských kruhů. Správce Sítě tenkrát vyslal do vesmíru stovky sond - vojenských, špionážních a dalších. Během následujících 30 let vzrostl počet sond a satelitů na tisíce. Technologie kráčejí kupředu mílovými kroky. A Síť se setsakramentsky zahustila. Její neviditelná vlákna jsou dnes všude. 

Co s tím má společného paparazzi Antonello Zappadu? Teď se asi budete smát. Zappadu není člověk. Vím, že se svíjíte smíchy na podlaze, ale nezapomínejte: kdo se směje naposled... Zappadu je automatická robotická fotosonda. Něco jako C-3PO, ale není odborníkem na etiketu. Je odborníkem na šmírování a sběr kompromitujících dat.

A jak se k tomu připletl MT? Byl ve špatné době na špatném místě. Cílem Sítě nebylo kompromitovat MT, ale když už Zappadu pořídil fotografie, rozhodla se je Síť využít - jen takový malý test před volbami do Evropského parlamentu. MT byl svým rozhořčením dojemný. Instinktivně cítil, že se jedná "spiknutí", ale se svým obviněním mířil vedle. Kdepak socialisté! Síť! Ach bože, jak směšná a zbytečná debata se o tom rozvinula! Třeba to pobouření jedné poslankyně nad "naprosto nedůstojnou pózou" - proboha, co je na erekci nedůstojného? Škoda, že nemám čas se tím zabývat a zavtipkovat si jako normální člověk... Vážil bych si toho. Bohužel vím příliš mnoho!

Věřte mi, že ani já nejsem přívržencem spikleneckých teorií! Ale já v tom dělám. Přesněji - dělal jsem. Síť je jako Impérium! Začíná ovládat všechno a všechny. Vždy jde jenom o moc. Nejde o západ a východ, USA, Evropu, třetí svět. Teď už je to nadnárodní záležitost.  Všichni jsme monitorováni. Naše data, naše těla, náš stín... Moc Sítě vzrůstá. Proto jsem se vzepřel. Je nás jen pár - říkejte nám třeba "povstalci". Já jsem přeběhlík. Mám velkou cenu pro obě strany, proto po mě Síť jde. Chtějí mě umlčet.

Cítím nebezpečí, mám šestý smysl. Je nejvyšší čas změnit IP adresu, musím to udělat rychle. Nevím, odkud se budu moct příště ozvat. Ale ještě vám musím říct něco o

Autor: Jenda Šilhavý | středa 10.6.2009 3:37 | karma článku: 13,71 | přečteno: 1595x
  • Další články autora

Jenda Šilhavý

Žiju v polychlaporii

9.1.2024 v 9:09 | Karma: 15,75

Jenda Šilhavý

Automobilism jest debilism

29.8.2022 v 7:07 | Karma: 12,18