Čtyři nejlepší usmiřovací metody na světě

Potřebujete nebo chcete si usmířit partnerku nebo partnera? Použijte jednu z metod elitního českého psychologa, psychoterapeuta, psychoanalytika, psychosomatika, psychopatologa, psychohygienika a psychopata Karla Junka.

Jak postupovat? Doktor Junek doporučuje, aby usmiřující vzal usmiřovaného za ruku, pevně ji stiskl, pohleděl mu do očí a pronesl jednu z níže uvedených zázračných usmiřujících formulí.

1) Formule první: „Do smrti dobrý“
Toto je základní magická usmiřovací věta. Karel Junek ji doporučuje všem začátečníkům. Funguje vždy, snad s výjimkou situace, kdy usmiřující leží na smrtelné posteli. „To může působit jako nemístná ironie a usmiřovaný by se mohl právem naštvat a z usmíření pak nebude nic,“ vysvětluje doktor Junek. Také v tomto výjimečném případě nedoporučuje usmiřovací sex.

2) Formule druhá: „Druhá šance“
Většinou se používá v případech, kdy „do smrti dobrý“ jste již použili tolikrát, že na usmiřovaného nezabírá. „Druhá šance“ je solidní, korektní nabídka. Může následovat zdvořilý, poctivý usmiřovací sex.

3) Formule třetí: „Padesátkrát a stále poprvé“
Tento „levl“ je vhodný po cca 49 použitích metod 1) a 2). Někteří usmiřovaní ale vydrží mnohem více počtů kombinací metody 1) a 2). Doktor Junek uvádí případ ze své praxe, kdy usmiřovaná žena vydržela 786 aplikací metod 1) a 2)  a teprve 787. pokus o usmíření byl usmiřujícím vykonán podle metody č. 3. Doktor Junek doporučuje, aby následoval usmiřující sex „jako poprvé“.

4) Formule čtvrtá: „Barry White“
Tato metoda je zlatým hřebem. Lze ji použít samozřejmě kdykoli, ale doktor Junek ji doporučuje ponechat na úplný konec, kdy již opravdu nezabírá vůbec nic a usmiřovaný chce zabít sebe nebo usmiřujícího. Není třeba nic říkat, jen pustit např. z mobilu píseň Barryho Whita Never Never Gonna Give You Up. Následuje usmiřovací sex i kdyby nikdo nechtěl. Doktor Junek však varuje před americkým typem usmiřování na veřejnosti. Při veřejném použití metody 4) by se s vámi mohli chtít usmiřovat i cizí lidé.

Po úspěšném usmíření doporučuje doktor Junek završit vše Barryho písní Let The Music Play. A můžete si dopřát právě tuto původní dlouhou verzi...

 

 

Autor: Jenda Šilhavý | pátek 24.5.2019 9:09 | karma článku: 15,08 | přečteno: 776x
  • Další články autora

Jenda Šilhavý

Žiju v polychlaporii

9.1.2024 v 9:09 | Karma: 15,75

Jenda Šilhavý

Automobilism jest debilism

29.8.2022 v 7:07 | Karma: 12,18