Jak jsem si vygooglil Paroubka

"Vygooglit si Paroubka" není žádná infekční nemoc, i když to tak trochu zní. Jen jsem použil Google, abych se trochu pobavil. Úplně k tomu stačí, projít si nadpisy některých článků na blogu serveru iDnes.

Tak čím bychom mohli začít? Co třeba Paroubek jako ikona generačního střetu. Tento titulek nenechá nikoho na pochybách o významu pana předsedy. A to i přesto, že Paroubek má kardinální problém. A přitom prý Paroubek není schopen lži. Sám k tomu má říkat - Paroubek:žvanil jsem a žvanit budu. Jak se pak ale někdo může ptát, jestli Je Paroubek český Robin Hood? Přitom jsme i přesvědčováni, že je Paroubek na vaší straně. Jiný si myslí, že je Paroubek v roli Štěpána. Možná to je Jedenáctý důvod, proč lidi štve zrovna Paroubek. Další důvody hledají i Paroubkovi kartáři. Možná je Paroubek jako tchýně, ale zároveň Vyšší bytost dává ruce pryč od Paroubka. Přitom Paroubek je chudý jak kostelní myš.I v tak nemilé situaci sám o sobě říká - Paroubek:nervy mám nejlepší. Přichází i pochvala Zemský škůdce Paroubek má pravdu. Se skromností sobě vlastní to předseda komentuje - Já nic, já Paroubek. Na otázku Bylo dřív vejce nebo Paroubek, se odpověď nebude hledat lehce. Piják Paroubek nám v tom možná ani nebude schopen pomáhat. Asi platí, že Paroubkovi dává vaječná kampaň zabrat.Proto nemá čas číst Komik(s) Paroubek.Vadný voják Švejk Jiřího Paroubka si možná myslí, že Paroubek se zbláznil. Co na to Arogantní demagog Paroubek nevíme. Někdo volá - Jéžišmarjá, ať už ten Paroubek vyhraje! Ale nejdřív musí být Růže pro Algernon - Vejce pro Paroubka. Docela milé Pejsek Terezka a Jirka Paroubek nám naznačuje, že Cirkus Paroubek zakončil sezónu v Ostravě. Potrefený Paroubek v sobě objevil soutěživého ducha - J.Paroubek Superstar.Svých problémů má přitom dost. Má Paroubek opravdu milenku? Postaví se Jiřímu Paroubkovi nebo nepostaví? Jenom my víme, jak Hbitý Paroubek dokáže být. Jen prý Paroubek odkopl své vlastní dítě.A pak je tu otázka, Proč Paroubek nemá rád Marťany? Dříve než Paroubek zakáže Facebook na úrovni EU, dejme mu příležitost. Co třeba Paroubek na předsedu Českomoravského fotbalového svazu? Ale teď před volbami Dejte už Paroubkovi konečně pokoj!

Tak to byla jen malá ukázka. Omlouvám se všem, kdo se zhroutili pod přívalem slova Paroubek. Myslím si, že je úžasné, kolik tvořivosti předseda socanů vyvolává v lidech. Pokud o politikovi platí, že pokud se o něm nepíše je k ničemu, může být Paroubek v klidu. Připomínám, že jsem si vytáhl jen některé nadpisy z blogu jednoho serveru. Kdo se chce pobavit ještě víc, ať si najde další.

Autor: Martin Šik | pátek 5.6.2009 11:10 | karma článku: 20,11 | přečteno: 1681x
  • Další články autora

Martin Šik

50 odstínů a šedivé módní vlny

22.2.2015 v 7:30 | Karma: 14,08

Martin Šik

Hra na Komárka

12.2.2014 v 17:50 | Karma: 27,32

Martin Šik

Komu patří 150 mega a zlato?

15.6.2013 v 6:45 | Karma: 30,54