Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

whocares

3. 3. 2010 10:53
Miloš Zeman MÁ VELKOU PRAVDU !!!

Specielně co se výroků o novinářích týče !!!! !!!

0 0
možnosti

whocares

3. 3. 2010 10:54
Re: Miloš Zeman MÁ VELKOU PRAVDU !!!

A vy na jeho tiskové konference opravdu radši nechoďte....:-P

0 0
možnosti

Konstrukter

1. 3. 2010 16:36
děkuji za citáty

připomnělo mi to dobu, kdy měli čeští politici ještě úroveň.R^

A to že jsou jeho výroky hrubé či vulgární? Oproti lžím a hloupostem, které produkují někteří novináři to je maličkost.

0 0
možnosti

tolan

1. 3. 2010 17:28
Re: děkuji za citáty

R^

0 0
možnosti

Soudruh Nečas - Fidel z ODS

1. 3. 2010 14:49
Ano

Novináři jsou úplatní a servilní ke svým vlastníkům. To je jako Mladá Fronta Dnes - bývalá hlásná trouba SSM a dnes hlásná trouba ODS. :-)

0 0
možnosti

xurek

1. 3. 2010 14:32
JA toho

chlapa miluju :-) perfektni a ma pravdu

0 0
možnosti

hyzik

1. 3. 2010 13:10
Myslím,

že to co říkal Zeman bylo velmi pravdivé, to co píšou novináři je kolikrát velmi sporné. Takže Rv

0 0
možnosti

steve01

1. 3. 2010 12:59
Zemanovy bonmoty a sprosťárny dnešních politiků

bych nestavil na stejnou úroveň.

Jak zde již bylo řečeno, pan Zeman je vyslovoval s nadhledem a musím uznat, že podíváme li se na úroveň dnešních novinářů, překrucování skutečností a vytrhávání věcí z kontextu (netýká se jen novinářů, ale i zpravodajství v televizi), měl pravdu. Byl jediný, kdo se nebál odplaty novinářů a říkal přímo, co si o nich myslí. A pravda je to i dnes. Nejsem příznivcem pana Zemana, ale snažím se dívat na všechny tyhle věci nezaujatě.

Ale dnešní slovní potyčky a urážky, místo konstruktivní diskuse, nemá s bonmoty nic společného. Jsou to skutečné urážky a sprosťárny, které do politiky nepatří.

0 0
možnosti

lubossula

1. 3. 2010 13:24
Re: Zemanovy bonmoty a sprosťárny dnešních politiků

on predne nemel duvod se jich bat, nemel spinu za nehty.....

0 0
možnosti

Jarcho

1. 3. 2010 12:02
Samá pravda.

Vše, co řekl o novinářích, je pravda.

0 0
možnosti

Soudruh Nečas - Fidel z ODS

1. 3. 2010 14:50
Re: Samá pravda.

!!R^

0 0
možnosti

Aaron71

1. 3. 2010 11:51
Všechno co citujete

Je pravda. Obsahem i formou.

0 0
možnosti

Stará kára

1. 3. 2010 11:28
Výroky typu

"...... jeden nepříliš inteligentní komentátor, nebo chcete-li komentátor s vysokým deficitem inteligence..."   jsou přece nádherné samy o sobě. Jak přívětivě je popsána vlastnost komentátora, o níž bych já napsal, že je to blbost do nebe volající.

Jak se může nelíbit velmi jemné konstatování "nebudu reagovat na pitomý bulvární plátek...".  Bulvární plátek je pitomý už z definice bulváru. Co proti tomuto konstatování máte?

Já konstatuji denně, že si novinářští blbečci nevšimnou mnoha faktů. Pravda, nemohu to publikovat v televizi ani v denících. Nelze se jim ovšem divit. Mohou si všímat jen toho, co zajímá pitomý bulvární tisk a TV (jiné u nás neexistují).

Takže znova: Kde ty krásné časy jsou, kdy Zeman komentoval sice občas tvrdším výrazem, ale velmi vtipně vlastnosti našich žurnalistů.

PS: Uvedenými fakty nemíním nijak lobovat pro Zemanovu stranu.

0 0
možnosti

Stará kára

1. 3. 2010 11:17
No jo, ale

1. Jeho výroky byly pronášeny klidným, téměř přátelským tónem. Pokud se týká novinářů, čím dál víc se divím, že ty výroky byly tak jemné

2. Vám se více líbí nedůvodné neurvalé útoky na kohokoliv. Jmenovitě z úst pánů Paroubka, Ratha a Sobotky. A trvalá uraženost prvních dvou nad jakýmkoliv (reálným) hodnocením jejich osoby?

3. Umíte navrhnout někoho slušného?

0 0
možnosti

Beky

1. 3. 2010 11:42
Re: No jo, ale

Zdravím, Starou káru,

děkuji za Váš příspěvek, nicméně musím oponovat. To, že někdo nadává klidným hlasem a neřve u toho podle mého úsudku neznamená, že nejde o hulváta. Ostatně nepamatuji se, že by někdy Zeman křičel...

Také s Vámi souhlasím, že výroky šéfa ČSSD Jiřího Paroubka, poslance ČSSD a hejtmana Davida Ratha... jsou také neurvalé. Ale zkuste se zamyslet nad tím, kdo tuto hrubost a neomalenost v politice začal - byl to právě Miloš Zeman!

A o kom si myslím, že je slušný? Např. současný premiér Jan Fischer, který má asi 80 % důvěru této země, potom jsem se např. setkala s Petrem Nečasem (ODS), Miroslavou Němcovou (ODS) nebo i Martinem Bursíkem (SZ)... Myslím, že lidé, kteří umí hovořit, nepotřebují si dokazovat své ego na druhých a neprosazují svoji moc hrubostí a arogancí, v politice jsou. 

Přeji příjemný den, H. R. Šiander

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->