Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

baba na svém místě...nebude to mít s těma wohonama jednoduchý.  wohon = šance, že mě nemáznou...měl bych trefnější...pokud někomu nevyhovuje veřejná info jeho platu ve veřejné sféře...doporučuji soukromí v soukromé sféře...jinak není o čem mluvit;-)

0 0
možnosti

Stopro souhlasím, je to ovšem charakteristické, jen žádná zodpovědnost, my jsme elitní pracovníci, a kolik bereme,do toho nikomu nic není - a když to doplním, což se týká i soudců, nikomu není nic po tom, jak dlouho se případu věnuju, jestli si mezitím odskočím v pracovní době nakoupit, či na kafíčko atd.

0 0
možnosti
KB

Bradáčová nejhrubším způsobem porušila ústavu a listinu práv a svobod (čl. 10). Pokud sama neodejde, měl by jí odvolat ministr spravedlnosti.

0 2
možnosti
Foto

veřejné peníze = veřejná info ...soukromí je, že nikdo nefotí zadek jejich starý...veřejné peníze musí být vidět.

0 0
možnosti
LK

Plně by stačilo zveřejnění funkce a příslušného platu. Paní Bradáčová prostě přestřelila, vůbec nechápu k čemu je mi jméno konkrétního státního zástupce. Ještě měla tolik rozumu, aby tam nedala jejich adresy.

0 0
možnosti

ale proč by se měl někdo za svůj plat stydět, aspoň může dokázat spoluobčanům, kteří mu na něj přispívají, že si jej plně zaslouží, plně;-D /abych citoval z Marečka/

0 0
možnosti
Foto

Ostudné je, že za to dostala pokutu 100 000,-

Už jen představa, že státní úřad placený z rozpočtu platí pokutu státu je přinejmenším směšná. Kde na to vezme? Z kapsičky do kapsičky. Státní zastupitelství přece není privátní podnikatelská osoba.

A jak píše pan Kšír: kdo to platí, má mít plné právo na informace, jak se s jeho penězi zachází.

Čemu se ale divím? V tomto obludáriu.

1 0
možnosti

je to podobné jako v Brně když byl překročen rozpočet budovy městského soudu snad o miliardu, tak tam taky lítají pokuty a odvolání, aniž by se ovšem pátralo po tom, kdo se na tom z boku namastil

0 0
možnosti
Foto

Jakýkoli plat kohokoli, který je vyplácen z daní, by měl být veřejně známý.  Parazité nemají mít své parazitování  chráněné.  To bychom ale nesměli žít ve společnosti, jejíž konstrukce je založena na trestném činu loupeže.

2 0
možnosti
Foto

Dokonce legitimní loupeže. Stát trestá jen vybrané loupežníky, jiné nechává být. To je vláda práva? Pch...

1 0
možnosti
MD

Vám příjde 90.000,- pro právníka hodně?

1 2
možnosti

Záleží na tom pro jakého právníka. Pokud se jedná o někoho, kdo vystudoval totalitní právo, kde se naučil jen to, jak za všech okolností udržovat mocenskou sílu KSČ, tak je to opravdu mnoho. A vězte, že jsem se s několika právníky tohoto typu už setkal, dokonce i na   Úřadu dokumentace a vyšetřování zločinů komunismu;-D A jen na okraj, na rozdíl od třeba účetních žádný právník nemusel procházet rekvalifikací poté, co se poměry po roce 1989 nepatrně změnily:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik