Šílenství na vrcholu? Zase ne. Další překvápko!

Vždycky, když si řeknu, že už mě nic nepřekvapí, vydrží mi to maximálně do chvíle, než si přečtu aktuální zprávy. Nejen, že naše děti nenechají na pokoji, ještě s nima budou kupčit? A kdo toto vymyslel? Ušatý netopýr školství.

"Vy odporní poddaní! Vy si troufáte vyžadovat po naší svaté vládě vzdělání pro své děti? To je tak drzé, že Vás za to potrestáme. Třeba neotevřením obchodů!" Nelžu Vám. Opravdu to pronesl:

Pokud je návrat žáků do škol skutečnou prioritou nejen pro Ministerstvo školství, tak jiné změny opatření (například otevření obchodů) nejsou možné,“ uvedl ministr školství Robert Plaga (za ANO).

To je neuvěřitelná drzost namíchaná s tak velkou arogantní tupostí, že kdybych to neviděl na vlastní oči, neuvěřil bych tomu.

Musel jsem se dojet trošku provětrat na běžky, abych dokázal mezi nadávky propašovat alespoň sem tam slušné slovo.

Jak to spolu souvisí? Proč se nezavřou, jako v Bulharsku, jak jsem psal posledně, velké markety a velké firmy, když už teda cítí potřebu něco zavírat? To by aspoň dávalo smysl. Ale toto?

Vážení rodiče, rád bych Vás upozornil, že je nás víc. Navíc jsme to my, kdo je zaměstnavatelem a také plátcem naší vlády. Nás by měla vláda poslouchat a ne Vídeň nebo Brusel. I tato města totiž žijí nebo ještě nedávno žila i z českých peněz a z umu českých ručiček a hlaviček (Vídeň především). Měli bychom jim to dát najevo a ne se krčit v koutě jako ponížený služebník. Opravdu chcete připustit, aby jsme vše, co dokázali vytvořit naši předkové, jen tak zahodili? Navíc kvůli takovým blbům? Kteří stejně nebudou mít nikdy dost a tím pádem nikdy nebudou chtít nouzový stav ukončit? Když si navíc mohou dělat co chtějí?

Nouzový stav nikdy s počtem nemocí nesouvisel. Souvisí s miliardovými zakázkami bez výběrových řízení! Hádání se o počtu nemocných naprosto postrádá smysl. Má nás to jen rozhádat a odvézt pozornost.

Připojte se. Třeba petic už je hodně, když nic jiného dělat nemůžete. Najděte si sobě blízkou a podpořte ty, kteří s ní přišli. Dát dohromady petici už vyžaduje nějakou inteligenci a odhodlání, tak se nebojte a připojte se. Nebo spíš - odpojte se od mainstreamu. V první fázi doporučuju vyhodit z okna televizi. Nemám jí už přes 20 let a mohu vřele doporučit. Dá Vám to spoustu času pro rodinu a navíc Vám pak nic nebrání používat vlastní mozek.

PS pro Svědky kovidovi: článek MUDr. Lukáše Pollerta

PS2: Měl jsem dobrý dotaz od spíše skeptického kamaráda na poslední článek:

dobrý! zajímavé je že tento článek byl jasný, klíčové řešit děti, těžko někdo může rozporovat... a má to menší sledovanost, proč?

Nevím, ale tuším.

Psychologie.

Většina má své pohodlí a z pohodlné zóny se jí nechce. Z této zóny jí nadávání na Babiše nevystrčí. Ale pokud jde o děti, vnitřně vědí, že před svým svědomím setrvání v zóně pohodlí neobhájí a museli by z ní vystoupit. Takže vše takové ignorujou. Zdá se to divné, ale takhle to opravdu funguje (nezávisle na vzdělání i inteligenci). Je jen otázka, u kolika procent je to takto a u kolika procent už byla debilizace nevratně ukončena.

Čerstvý vzduch a příjemně zvlněná krajina dovolí na chvíli zapomenout na nepodloženou aroganci mocných
Ale ani na horách Vás neminou příklady tuposti vlády. V pozadí zavřené sjezdovky. Po té, co do těchto krajů byly "nality" miliardy pro oživení, tak to pro nic za nic všechno smáznou.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Sentenský | pátek 19.2.2021 9:33 | karma článku: 23,79 | přečteno: 904x